Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 9C

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad trerummare med genomgående planlösning - två badrum - Garage i BRF

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!

Varmt välkommen till denna familjevänliga nyproducerade trerummare på fantastiska Kungsholmen. Elegant renoverad lägenhet där insidan erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två trivsamma sovrum, utgång till en fantastisk mysig uteplats, ett större badrum, en gäst WC samt gott om förvaring.

Köket är stilfullt utformat med modern utrustning såsom vitvaror från Electrolux och påkostade materialval. Social planlösning mot vardagsrummet med gott om utrymme för soffa och matgrupp. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp med utsikt mot Kronobergsgatan. Ett större badrum med genomgående eleganta materialval som är utrustat med kombimaskin tork/tvätt, takdusch, kommod, spegelskåp med belysning, spotlights samt handdukstork. Lägenheten har tillgång till en mysig uteplats mot innergården där man får plats med diverse växter och möbler.

Brf Inedal 16 är en mycket välskött äkta förening som äger marken. Föreningen har två garageplan under fastigheterna som rymmer cirka 80 platser för endast 800 kr/mån och administreras av Bredablick (separat kö).

På Inedalsgatan 9C bor du på en ytterst attraktiv adress vid Fridhemsplan med närhet till allt vad storstaden har att erbjuda! Den här lägenheten passar perfekt för dig som vill ha närhet till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Flertalet restauranger, caféer och bagerier ligger precis i närheten liksom som oslagbara kommunikationer vid Fridhemsplan med tunnelbanans blå- och gröna linje samt flertalet busslinjer. Du tar dig även snabbt över S:t Eriksbron och till Vasastan där Rörstrandsgatan bjuder på härliga restauranger och shopping. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.

Denna pärla kan bli din, varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna