Kungsholmen, Stockholm

Svarvargatan 17, 5/6 tr

Såld
  • 2,5 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Oslagbar utsikt på femte våningen i ett av stadens mest attraktiva områden

Varmt välkommen till denna underbara bostad med en enastående utsikt på vackra Kungsholmen.
Denna välplanerade hörnlägenhet är genomtänkt och öppen med generöst ljusinsläpp från flera håll. Den fantastiska balkongen erbjuder en imponerande vy över Karlbergskanalen och Stockholms vackra innerstad, perfekt för att avnjuta härliga middagar medan du tar in den vackra omgivningen. Denna bostad utmärker sig med stilrena materialval och öppna ytor, vilket gör den idealisk för både familjeliv och för dem som uppskattar det bästa som Stockholms city har att erbjuda.

De ljusa väggarna, betonggolvet och den vackra fiskbensparketten skapar en harmonisk känsla. Det charmiga köket, komplett med en köksö, erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Köket är i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket gör det enkelt att möblera med ett stort middagsbord och bekväma soffor. Sovrummet är rymligt och har gott om förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är praktiskt och stilrent inrett med glasade duschdörrar. Det här är helt enkelt en bostad som har allt, i ett av stadens mest attraktiva lägen.

Välkommen att flytta in i en ytterst välskött förening med låg belåning och mycket god ekonomi.

På Svarvargatan 17 bor du med närhet både till Fridhemsplan och Kungsholms Strand. Inom cirka 5 minuters promenad har du tillgång till all tänkbar service och shopping både i Västermalmsgallerian, Åhléns samt mindre butiker. Systembolag och matbutiker, så som Coop Daglivs, Ica, Willis och Lidl, finns inom kort gångavstånd. I närheten ligger även flertalet gym; SATS samt Friskis och Svettis. Går man S:t Eriksgatan ned över bron så finns Birkastans och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.
Invid Fridhemsplan finner du mycket goda kommunikationer som dessutom är Stockholms näst största knutpunkt för kollektivtrafik med blå och grön T-banelinje samt bl.a. buss nr 1, 3, 4 och 77. Strax runt hörnet ligger badbryggor för ett morgondopp eller om du vill hyra paddelboard för att ta en tur längs med kanalen. Här finns även favoriter som den brasilianska Boteco Da Silvania och glassbutiken Fryst. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger strax utanför dörren. Utanför går buss 59 som tar dig ner till City och vidare mot Södermalm. På 5 minuter når du restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantas av flertalet badbryggor.

Mer om mäklarna