Kungsholmen, Stockholm

Industrigatan 6

REDO™
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Familjelägenhet med en fantastisk inglasad balkong, möjlig 4:a.

Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade lägenhet på fantastiska Kungsholmen! Här bor ni i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren.
Lägenheten har en genomgående planlösning belägen på fjärde våningen med tillgång till en härlig inglasad balkong där Karlbergskanalen skymtas. Se den alternativa planlösningen för möjligt 4:a.

Vardagsrummet/allrummet erbjuder ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier med en utsikt över Industrigatan. Här finner du ett allrum med lättmöblerade ytor där du får gott om plats att möblera med sällskapsdel och matbord. Detta skapar en inbjudande och trevlig atmosfär där man kan umgås med vänner och familj. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn, inbyggd micro, diskmaskin, tvättmaskin samt gott om förvaring och arbetsyta. Badrummet är utrustat med handfat, kommod, golvvärme och ångduschkabin. Ett bra boende för alla åldrar, bekvämt och funktionellt, i modern fastighet med all tänkbar service inpå knuten.

På Industrigatan 6 bor du med närhet till vatten och båtliv. Fastigheten är placerad intill Karlbergskanalen och området ger en härlig kombination av parkområden, bad, båtliv, restauranger samt caféer. Lummiga löpar- och promenadstråk tar dig längs med vattnet och ca. 1 mil runt Kungsholmen och ligger precis utanför dörren. På 5 minuter når du restaurangtäta strandpromenaden längs med Hornsberg Strand där vattnet kantras av flertalet badbryggor. Med kort gångavstånd och i motsatt riktning når du även Vasastans och Fridhemsplans alla restauranger, caféer, shoppingmöjligheter och nöjen. Vid Fridhemsplan som ligger upp för gatan finner du även fantastiska kommunikationer med flertalet busslinjer och tunnelbanans blå och gröna linje.

Varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen, Stockholm

Industrigatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.