Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Garvargatan 3

Såld
  • 4 rum
  • 140 kvm
  • Bostadsrätt

4:a (5:a) - Nyproducerad lägenhet - Exklusiva och påkostade materialval - SPA-badrum

Välkomna till denna nybyggda lägenhet på attraktiva Garvargatan. Etagelägenhet med hög standard och med en genomtänkt och smakfull design.

Lägenheten är på totalt 130 kvm uppdelat på 78 kvm på entréplan (boyta) och 52 kvm en trappa ned (biyta).

På det övre planet finns ett stort underbart kök från Marbodal med pardörr till en fransk balkong i söderläge mot grönskande gård och stort härligt vardagsrum ? även här med fönster mot gården. Det finns även ett rymligt sovrum som går att dela av till två rum (se alternativ planlösning) samt ett snyggt och stilrent badrum med badkar.

Det nedre planet erbjuder ett påkostat och stilfullt SPA-badrum med en stor härlig bastu och två duschar bredvid varandra. Här finns även två sovrum med garderobsväggar samt en utgång till källaren.

All el i lägenheten är kopplad till Plejd så att allt går att styra via en app.

Lägenheten ligger på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser med Norr Mälarstrand som granne. Vackert promenadstråk intill fastigheten med flertalet populära restauranger som exempelvis Trattorian, Orangeriet samt Mälarpaviljongen. Hantverkargatan och Kungsholmstorg med all tänkbar service ligger strax utanför porten. Här finns torghandlare, matvarubutik, apotek och systembolag. Andra favoriter är surdegsbageriet Fabrique, anrika Mäster Anders och Wijnjas delikatesshandel.

Vacker stambytt fastighet från 1910 som är i mycket gott skick. Den har de senaste åren genomgått stora renoveringar med bland annat nytt tak, ny el, renoverade trapphus, säkerhetsdörrar är installerade mm. För mer information om föreningen och
fastigheten - klicka på "visa info".

Bara drygt 100 meter från porten finns även mycket bra kommunikationer medflertalet bussar samt tunnelbanans blå linje (Rådhuset). På några få minuterspromenad når du Stadshuset och går du vidare är du snart nere vid T-Centralen och City. Det finns även gott om parkeringsplatser längs Norr Mälarstrand.

Mer om mäklarna