Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Fyrverkarbacken 27, 13tr

Såld
  • 1,5 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

UNDERBAR UTSIKT FRÅN VÅNING 13/15 - Fransk balkong

Yteffektiv 1,5a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Underbar utsikt!

Varmt välkommen till denna ljusa fina 60-tals lägenhet med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden och Stockholms innerstad. Lägenheten ligger i högt läge helt utan insyn på våning 13 av15. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en fantastisk utsikt från både vardagsrummet och köket. Ytterst välplanerade kvadratmeter där det finns gott om plats för både sällskapsdel och matplats. I vardagsrummet finner ni även en härlig fransk balkong. Köket har gott om arbetsyta med en mörk bänkskiva och vita skåpsluckor. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, inbyggd mikro, diskmaskin, fläkt och gott om förvaring. Helkaklat badrum i vitt med badkar, handfat, kommod och handduktstorkare. Separat sovdel och mycket goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Brf Lysbomben är en äkta förening som äger marken. Föreningen har flertalet tvättstugor, gym och övernattningslägenhet belägen på attraktiv citynära adress.

Fyrverkarbacken är en återvändsgata med lummig grönska utanför knuten och utsikt över Mälarens vatten alldeles invid Västerbron. Huset ligger fritt på höjden utan insyn från grannar, det är lugnt men ändå mitt i händelsernas centrum. Nära till kommunikationer åt alla håll med bil, buss från Västerbroplan och T-bana från Fridhemsplan, Thorildsplan och Hornstull. Med bilen är man ute på Essingeleden på någon minut utan att störas av dess buller. Ett stenkast bort finner ni härliga Smedsuddsbadet, restaurang Eden och grönskande Rålambshovsparken. Med någon minuts promenad når du även Systembolaget, mataffär, restauranger, Apotek, SATS mm. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår längs hela Kungsholmen runt.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna