Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Lagerlöfsgatan 4

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med fungerande eldstad, gott om förvaring och grönskande utsikter!

Varmt välkommen till Lagerlöfsgatan 4 och ert nästa drömhem! Första klivet in i lägenheten ger en försmak på den ljusa och hemtrevliga atmosfär som bostaden erbjuder tack vare hela sju fönster i olika vädersträck, flera av dem helt insynsskyddade ut mot grönska. Hallen bakom säkerhetsdörren är försedd med bra avhängningsmöjligheter samt superb förvaring bakom speglade skjutdörrsgarderober. Här kliver ni in på det vackra trägolvet som ligger i hela lägenheten och skapar en enhetlig känsla. Vidare in i vardagsrummet sprakar brasan i den fungerande öppna spisen och tack vare planlösningen ryms här såväl stor soffa och TV som matbord för hela familjen. Härifrån nås även lägenhetens balkong med utsikt över Rålambshovsparken och sol från morgon till eftermiddag.

Köket ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet och är verkligen smart planerat och fullt med såväl maskinell utrustning som förvaring! Tack vare en praktisk köksö finns här flera sittplatser tillsammans med extra förvaring och arbetsyta. Ofantligt mycket förvaring i flera under- och överskåp från golv till tak tillsammans med fullstor kyl och frys, mikro och ugn i brösthöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt samt dubbla diskhoar! Insynsfritt fönster ut mot nästa park i sikte - vackra Konradsbergsparken.

Master Bedroom nås från vardagsrummet och rymmer dubbelsäng med nattduksbord samt övrigt möblemang, som t.ex. skrivbord. Fem stora, speglade garderober förser rummet med förvaring så det räcker och blir över och även här erbjuds en insynsfri utsikt mot grönska. Lägenhetens andra sovrum nås från hallen och även detta är försett med superb förvaring i form av fyra garderober. Här ryms säng, skrivbord och övrigt valfritt möblemang. Likt köket en vacker och insynsfri utsikt mot Konradsbergsparken.

Stambytt och fräscht badrum som noga planerats för att rymma allt som behövs utan att det känns trångt! Tvättmaskin, duschhörna, vägghängd WC med förvaring ovanför, stort handfat i kommod med förvaring i samt ovanhängande spegelskåp.

Till lägenheten ges tillgång till två stora förråd i källare, tvättstuga, flera cykelrum med enkel tillgång, två miljörum samt ett motionsrum högst upp med makalös utsikt! Hiss nås direkt från entréplan.

BRF Pendeluret 4 är en äkta, stabil förening som registrerades redan 1998 och består av ett hus med byggår 1943. Föreningen har 43 bostadsrätter, 1 bostadsrättslokal samt 2 lokaler som hyrs ut. Föreningen har genomfört många stora renoveringar men trots detta har de en mycket god ekonomi och låg skuldsättning (lån/kvm) om cirka 3500.

På Lagerlöfsgatan bor du intill all tänkbar service precis invid grönskande Rålambshovsparken med ett gångavstånd till Fridhemsplan. Här får du det bästa av två världar med direkt närhet till grönområden samt Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. Här finns flertalet populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet som ligger längs med strandpromenaden och vattnet. Du har lika nära till Smedsuddsbadet som Fredhälls underbara badklippor och motionsspår som tar dig runt Kungsholmen finner du precis utanför dörren. T-bana Thorildsplan ligger strax intill. Du går snabbt till Fridhemsplan med all tänkbar service och tunnelbanans blå och gröna linje. Vid Västerbroplan som ligger ett stenkast bort går flertalet innerstadsbussar som tar dig i stans olika riktningar. Du bor en minut från Hemköp Matpressen, systembolag, apotek, SATS, restauranger mm.

Mer om mäklarna