Kungsholmen - Marieberg, Stockholm

Fyrverkarbacken 27, 13/15

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

FANTASTISK BALKONG MED UTSIKT ÖVER MÄLARENS GLITTRANDE VATTEN FRÅN VÅNING 13/15

- OSLAGBAR UTSIKT
- VÅNING 13/15
- ÖPPEN SOCIAL PLANLÖSNING

Varmt välkommen till denna ljusa fina lägenhet med en slående utsikt över Riddarfjärden! Lägenheten ligger i högt läge helt utan insyn på våning 13 av 15. Från balkongen i söder har man en vidsträckt utsikt över Södermalms takåsar och Mälarens glittrande vatten. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum med en fantastisk utsikt från stora fönsterpartier från både vardagsrum och kök. Ytterst välplanerade kvadratmeter där det finns gott om plats för både sällskapsdel och matplats.

Köket är stilfullt renoverat i gråa toner med gott om arbetsyta och förvaring. Plats för matbord finns invid fönstret. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt samt en köksö med plats för barstolar. Denna sociala planlösning gör det perfekt för trevliga tillställningar att umgås med vänner och familj. Helkaklat badrum i vitt med dusch, handfat, kommod, tvättmaskin och handduktstorkare. Stort rymligt sovrum med klädkammare och mycket goda förvaringsmöjligheter. Från sovrummet har man även en fantastisk utsikt i söder över Mälaren. Lägenheten är mycket välplanerad och det går även att bygga om den till en 3:a genom att lägga till ett arbetsrum eller barnrum, se alt planlösning. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Man kan smidigt ta sig upp till toppen av Fyrverkarbacken med Fyrverkarhissen. Brf Lysbomben är en välskött bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 210 lägenheter med 37 hyreslägenheter, dolda tillgångar, varav 30 av dessa är studentbostäder. Utöver detta har föreningen 14 uthyrda lokaler. Föreningen erbjuder tvättstugor, gym, övernattningslägenhet och festlokal. I avgiften ingår bredband och ett basutbud av Tv-kanaler. Garage- eller parkeringsplats finns på samma gata och sköts av grannföreningen. Relining genomfördes i lägenheten januari 2023.

Fyrverkarbacken är en återvändsgata med lummig grönska utanför knuten och utsikt över Mälarens vatten alldeles invid Västerbron. Huset ligger fritt på höjden utan insyn från grannar, det är lugnt men ändå mitt i händelsernas centrum. Nära till kommunikationer åt alla håll med bil, buss från Västerbroplan och T-bana från Fridhemsplan, Thorildsplan och Hornstull. Med bilen är man ute på Essingeleden på någon minut utan att störas av dess buller. Ett stenkast bort finner ni härliga Smedsuddsbadet, restaurang Eden och grönskande Rålambshovsparken. Med någon minuts promenad når du även Systembolaget, mataffär, restauranger, Apotek, SATS mm. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår längs hela Kungsholmen runt.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna