Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Luxgatan 25

REDO™
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk uteplats med lummig grönska utanför - öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

Välkommen till denna smakfullt inredda lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av komfort och stil. Belägen i ett eftertraktat område på Lilla Essingen, erbjuder denna bostad en fantastisk uteplats där du kan njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Ett stenkast bort kan du gå ner till Mälarens glittrande vatten för ett morgondopp.

En härlig social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger tillfälle för många trevliga middagsbjudningar. Här kan du enkelt möblera med soffgrupp, större köksbord och övrig möblering. Härifrån når man även den mysiga uteplatsen med grönska och vackra körsbärsträd precis utanför.

Köket är smakfullt inrett och fullt utrustat med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin. Ljusa köksluckor med förvaring i över- och underskåp och mycket arbetsyta.
I sovrummet finns gott om plats för en större säng och övrig förvaring. Badrummet är stilrent inrett med moderna bekvämligheter såsom dusch med duschväggar, handfat, kommod, förvaring och handdukstork.

Lägenheten är i utmärkt skick genomgående med vitmålat golv som lyfter rummets ljusa atmosfär. En perfekt kombination av komfort och stil! Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer i denna fantastiska bostad!

Här bor du i en välskött äkta bostadsrättsförening som äger marken och har en fin innergård med grönska, utemöbler samt lekplats för dom små. Ett svårslaget drömboende! Garage finns i huset och nås direkt via hissen. Föreningens medlemmar har tillgång till en bokningsbar gästlägenhet.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ön bjuder också på en härlig grönska. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC, Oasen eller SATS inom kort gångavstånd.

Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL:s pendlarbåt har en hållplats några minuter från lägenheten. Snabb påfart till E4:an gör att du slipper många bilköer.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning och mera info!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Luxgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.