Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Essinge brogata 15, 5tr

Såld
  • 2 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Den perfekta renoveringsdrömmen med balkong - våning 5/6- Stambytt- takterrass i föreningen

RENOVERINGSCHANS - BALKONG - VÅNING 5/6 - TAKTERRASS I FÖRENINGEN - STAMBYTT

Välkommen in till denna renoveringsmöjlighet med en härlig balkong i högt läge på Lilla Essingen. Här finns nu chansen att skapa ditt egna drömboende!

Stambyte badrum, kök och elstigar 3-fas är precis utfört. Badrummet är därmed i toppskick. Utrustat med wc, dusch, handukstork, kommod, handfat och golvvärme. När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med plats för avhängningsmöjligheter. Lägenheten kan nås antingen via hiss eller trappor och har en säkerhetsdörr för ökad trygghet. Här erbjuds alla möjligheter och förutsättningar för att kunna skapa ditt nya drömhem!

Brf Rensnålen 3 är en välskött äkta bostadsrättsförening. Föreningen har även en mycket härlig takterrass med en fantastisk utsikt som får nyttjas av föreningens medlemmar. Det finns även en gästlägenhet att hyra. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso & Lilla Mamsens Bageri är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på stc, utomhusgym vid Luxparken samt gymmen Oasen, och SATS inom kort gångavstånd.

Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL-pendlarbåt med hållplats Luxparken finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer.

Mer om mäklarna