Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Strålgatan 12, 3tr

Såld
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 3:a i högt läge med solig balkong - Förening med god ekonomi samt fantastisk takterrass

Varmt välkommen till Lilla Essingen och denna fantastiska trerummare med soligt balkongläge! Optimalt planerad genomgående lägenhet med stora fönsterpartier samt en härlig balkong i soligt läge.

Den underbara balkongen vetter mot Strålgatan och vacker grönska precis utanför. Här får man plats med både balkongmöbler och växter. Ljust och luftigt vardagsrum med lättmöblerade ytor samt utgång till den trevliga balkongen. Här kan ni möblera med soffdel, övrig möblering samt ett större matbord för sociala sammanhang.

Ett rymligt sovrum med ljusgrå kulör på väggarna med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i en inbyggd garderob längs ena väggen. Det mindre rummet passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Lägenheten har vackra trägolv genomgående samt en ljus färgsättning med genomtänkta och effektiva förvaringsmöjligheter. Ljust och fräscht badrum samt kök.

Stabil förening med låg skuldsättning.
På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso & Lilla Mamsens Bageri är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på stc, utomhusgym vid Luxparken samt gymmen Oasen, och SATS inom kort gångavstånd.

Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL-pendlarbåt med hållplats Luxparken finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer.

Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Mer om mäklarna