Kungsholmen - Lilla Essingen, STOCKHOLM

Primusgatan 52, 10/11 tr

Såld
  • 2,5 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2,5 rok med balkong i söder på 10:e våningen med fantastisk sjöutsikt över stan

Varmt välkommen till Primusgatan 52 och ert nästa drömhem! Första klivet in i lägenheten ger en försmak på den ljusa och hemtrevliga atmosfär som bostaden erbjuder tack vare den genomgående planlösningen.

Hallen bakom säkerhetsdörren är försedd med bra avhängningsmöjligheter samt garderober med gott om förvaring. Här kliver ni in på den vackra ekparkett som ligger i hela lägenheten och skapar en enhetlig känsla.
Vidare in i vardagsrummet möts ni av ett underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Fönsterbräda i marmor och spegeldörrar till övriga rummen. Härifrån nås även lägenhetens fantastiska balkong i söder med utsikt över Essingedjupet och Luxviken där solen tittar fram från tidig morgon till eftermiddag under sommarmånaderna.

Köket är smart planerat och fullt med såväl maskinell utrustning som förvaring. Bra förvaring i flera under- och överskåp tillsammans med fullstor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, ugn samt diskmaskin. Crèmefärgade köksskåp från Marbodal, mörk bänkskiva i ek, mosaik och spotlights. Här kan ni duka upp ett bord för 6-8 personer. Fint ljusinsläpp från ett insynsfritt fönster ut mot väst med utsikt över Essingefjärden, Essingesundet och Stora Essingen. Fönsterbräda i marmor, glasdörr.

Sovrummet nås från vardagsrummet med spegeldörr och rymmer dubbelsäng med nattduksbord samt övrigt möblemang. Stort fönster med härlig vy i ett insynsskyddat läge. Garderober längs ena väggen. Intill vardagsrummet finns ett perfekt extrarum med runt fönster för extra ljusinsläpp som gör sig utmärkt som kontor, barnrum eller walk-in closet.
Stilrent och rymligt badrum i grå ton som noga planerats för att rymma allt som behövs utan att det känns trångt. Kakel och klinker från Portland, marmorbänk, spegelvägg och badrumsskåp i ek. Handfat, WC, badkar, golvvärme och handdukstork. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i laminat.

Föreningen är välskött och det ges bland annat tillgång till ett källarförråd, tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, gästlägenhet samt garage i huset. I direkt närhet under bron finns laddningsmöjlighet av el-bil.

På Lilla Essingen bor du mitt i en sommaridyll och en stad i staden med strandpromenad som tar dig runt ön. Lägenheten är belägen precis intill strandpromenaden med Mälarens vatten och aktiva båtliv och utlandskänslan infinner sig snabbt under varma sommardagar. Här bor du med direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxviken. Här finns natursköna grönområden och parker. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna.

I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis Tempo och Ica samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL:s pendlarbåt har en hållplats några minuter från lägenheten. Snabb påfart till E4:an gör att du slipper många bilköer.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna