Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm

Luxgatan 6

Såld
  • 1 rum
  • 24 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till en förtjusande och omsorgsfullt planerad 1:a på 24 kvadratmeter med sjöglimt

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på en av öns bästa adresser! Här bor du i ett mysigt välplanerat boende med utsikt över Mälarens glittrade vatten och närhet till fina Luxparken.

Vardagsrummet är ljust och trivsamt med vackra bevarade plankgolv, utrymme för säng, middagsbord, TV och soffa ger möjlighet till lugna mysiga kvällar. Rummet får ett fint ljusinsläpp från de stora vackra fönsterpartierna med vattenglimt över Mälaren. Funktionellt kök som är beläget i hemmets mitt, och ett badrum som är utrustat med badkar, handfat, kommod. I hallen finns generösa garderobsutrymmen samt klädkammare som bidrar till en rymlig och trivsam entré. Redan i hallen möts du av det naturliga och stora ljusinsläppet från vardagsrummets stora fönsterparti. Denna charmiga etta utnyttjar verkligen varje kvadratmeter.

BRF Montebello 6 är en välskött äkta förening som äger marken, de har dessutom låg belåning per kvadratmeter. I fastigheten finns en gemensam takterrass för medlemmarna att nyttja samt en trivsam innergård. Elegant vacker 30-talsfastighet med fint trapphus och hiss. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

På Lilla Essingen bor du med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden, parker samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC, Oasen eller SATS inom kort gångavstånd.

I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis den välsorterade ICA-butiken, Tempo och Hemköp Matpressen samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Pendlarbåt med hållplats några minuter från lägenheten. Vill du hellre cykla tar du dig in till stan på 10- 15 minuter.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Mer om mäklarna