Kungsholmen - Lilla Essingen, STOCKHOLM

Strålgatan 29

REDO™
  • 3 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar trea på populära Lilla Essingen med låg avgift och lågt belånad BRF

Välkommen hem till denna förtjusande lägenhet på en av öns mysigaste adresser! Här bor du i en ypperligt välplanerad trea med promenadavstånd till samtliga bekvämligheter däribland fina Luxparken.

Det ljusa och sociala vardagsrummet ger plats för vänner och familj att umgås vid sammankomster. Här finner du plats för middagsbord, soffa och medieanläggning. Köket som är integrerat med vardagsrummet är funktionellt, modernt och stilrent fullt utrustat med spis/ugn, fläkt, inbyggd mikro, kyl/frys och diskmaskin. Bostadens större sovrum skänks stora mängder naturligt ljus av flertalet fönsterpartier. Här finns även gott om garderobsutrymme och plats för övrig möblering. Det mindre sovrummet passar perfekt som sovrum eller kontor. Ett stilrent badrum med sobra kulörer som erbjuder WC, kommod samt ett rymligt duschutrymme. Hallen erbjuder generöst med förvaringsutrymme som ger en städad och rymlig känsla.

BRF Dammsugaren 5 är en äkta förening som äger marken, utöver detta är den lågt belånad och mycket välskött. Föreningen har en fantastisk takterrass för medlemmarna att nyttja.

På Lilla Essingen bor du med den perfekta blandningen av stadsliv och härlig grönska, omgiven av Mälaren. Direkt närhet till vattnet, badbryggor samt vackra Luxparken och Luxviken. Ön har natursköna grönområden, parker samt ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC, Oasen eller SATS inom kort gångavstånd.

I närområdet finns även matvarubutiker som exempelvis den välsorterade ICA-butiken, Tempo och Hemköp Matpressen samt mycket bra kommunikationer. Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. Pendlarbåt med hållplats några minuter från lägenheten. Vill du hellre cykla tar du dig in till stan på 10- 15 minuter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen - Lilla Essingen, STOCKHOLM

Strålgatan 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.