Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm

Love Almqvists Väg 4B, 2 tr

Såld
  • 2 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Insynsfritt högt läge - balkong - gemensam takterrass i brf

- Tyst och insynsfritt läge
- Balkong som blir ett "extrarum" under sommarmånaderna
- Rymligt sovrum med stor garderob och plats för dubbelsäng
- Fem minuters promenad till såväl Hornsbergs bryggor som Fredhälls klippor
- Cirka en minut från Kristinebergs tunnelbanestation

Välkommen till detta underbara boende som presenterar ytterst väldisponerade kvm och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp! Du bor med ett högt insynsfritt läge huset med grönska precis utanför! Du finner stora fönsterpartier och en rymlig balkong som blir ett extrarum under sommarmånaderna. På balkongen kan du njuta av morgonkaffet med en vacker grönskande vy samt sol från morgon till sen lunch. Föreningen har även en fantastisk terrass med vidsträckt utsikt över Kungsholmen för medlemmarna att nyttja!

Vardagsrummet, som är i öppen planlösning med köket presenterar en härlig rymd med gott om plats för sällskapsdel och större matbord. Det stilfulla köket ger mycket bra förvaring i gråa över- och underskåp, ugn, spishäll, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. I det mysiga sovrummet finner du garderob och har utrymme att möblera med dubbelsäng. Härifrån når man den fantastiska balkongen.

Fräscht stilrent renoverat badrum. Badrummet är utrustat med kommod med förvaring, handfat samt stilren spegel ovan, wc, handdukstork och duschhörna utrustad med både tak och handdusch bakom glasdörrar. Hallen välkomnar dig med gott om plats med förvaring och plats att hänga av ytterkläder. Genomgående är lägenheten i mycket gott skick och passar utmärkt för såväl singelboende som för par. Till lägenheten hör ett förråd.

Här bor du i en trygg och välskött förening som äger marken. Dessutom har föreningen en fantastisk takterrass för medlemmarna att nyttja.

På Love Almqvist Väg 4b i vackra Kristineberg bor du med grönskan precis utanför dörren och du når härliga badklippor endast en kort promenad bort. Strandpromenaden längs Kristinebergs och Hornsbergs strand erbjuder vackra vyer, badbryggor och populära restauranger. Det finns ett fantastiskt motionsspår som tar dig runt vackra Kungsholmen. Kommunikationerna hit är oslagbara med Coop Kristineberg precis intill.

Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du med endast någon minuts promenad bort! Du har även närhet till city och stadens puls vilket ger dig det bästa av två världar. Tunnelbanan tar dig snabbt till Fridhemsplan och vidare ner till City. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek, Normal, gym mm når du med kort promenadavstånd. Där finner du även tunnelbanans blåa linje. I närområdet finner ni Swing by Golfbaren, fik, restauranger, idrottshall, skola, badplatser etc.

Mer om mäklarna