Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Kronobergsgatan 18

Såld
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

20-tals pärla med härlig karaktär och vackra originalgolv- Ytterst väldisponerad lägenhet

Välkommen till denna underbara 20-tals pärla med en härlig karaktär som absolut ska upplevas på plats! Här finner du ytterst väldisponerade kvadratmeter med en generös takhöjd med vackra spröjsade fönster i ett perfekt centralt läge vid Fridhemsplan. Här flyttar du in i en välskött äkta förening med bra ekonomi som äger marken.

Lägenheten är i ett mycket gott skick och allrummet presenterar en härlig rymd och ger dig ljusa lättmöblerade ytor. Här finns det gott om utrymme för en större sällskapsdel samt en bredare säng. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora spröjsade fönsterpartiet. Vacker fiskbensparkett sträcker sig genom allrummet till hall. Köket erbjuder gott om förvaring samt är fullt utrustat med lyxen av en diskmaskin och du får du ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Det får även plats ett matbord för ca 4-6 middagsgäster. I hallen finner du bra med förvaring och i badrummet bjuds det på vitkaklade väggar med blåa detaljer.

På Kronobergsgatan 18 bor du på en ytterst attraktiv adress vid Fridhemsplan med närhet till allt vad storstaden har att erbjuda! Den här lägenheten passar perfekt för dig som vill ha närhet till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. Flertalet restauranger, caféer och bagerier ligger precis i närheten liksom som oslagbara kommunikationer vid Fridhemsplan med tunnelbanans blå- och gröna linje samt flertalet busslinjer. Populära restaurang AG ligger mitt emot fastigheten på Kronobergsgatan 37. Du tar dig även snabbt över S:t Eriksbron och till Vasastan där Rörstrandsgatan bjuder på härliga restauranger och shopping. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.

Mer om mäklarna