Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Lilla Västerbron 6

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt läge - balkong mot innergård - garage i huset

Varmt välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet intill stadens puls.
Den trivsamma lägenheten har en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en luftig atmosfär och perfekt för sociala tillfällen. Rymligt sovrum där man får plats med en dubbelsäng och sängbord. Generös förvaring med garderober längs ena väggen och utgång till den härliga balkongen mot den vackra innergården. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera ditt hem. Denna lägenhet erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och funktionalitet.

Rymlig hiss finns i fastigheten och ett tillhörande förråd ligger beläget i källarplan. I föreningen finns bonusutrymmen som gästlägenhet och garage.

Här bor du med perfekt läge endast 2 min promenad från Fridhemsplans puls. Uppe vid Fridhemsplan finns all tänkbar service och fantastiskt bra kommunikationer med flertalet linjebussar, flygbussen till Bromma och Arlanda samt tunnelbanans blå och gröna linje. Åhléns, apotek, banker och shopping. Vill du ta en fika eller äta en god middag finns flertalet restauranger och caféer i din direkta närhet. Du har lika nära till grönskande Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet samt vackra promenadstråk längs Norr Mälarstrand. Promenadstråken tar dig längs med vattnet och runt Kungsholmen med cirka 1 mils promenad eller löpning.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna