Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Alströmergatan 32P

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Ytterst väldisponerad med fantastiskt ljusinsläpp - Social planlösning -Populär BRF med låg belåning

Välkommen till denna pärla som är belägen i lugna kvarter med endast ett stenkast från Kungsholmens stadspuls och allt vad som finns att erbjuda!

Underbart och ytterst väldisponerat boende med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Du bor med ett insynsskyddat och lugnt läge med vy ner mot den vackra blomstrande innergården. Lägenheten är ytterst väldisponerad och i gott skick.

Det funktionella köket som är stilrent renoverat har en charmig köksö som skärmar av mot vardagsrummet och blir den naturliga platsen att umgås när middagen förbereds. Vardagsrummet presenterar en härlig rymd och ger dig ljusa lättmöblerade ytor. Här ges du gott om utrymme för sällskapsdel, ett middagsbord samt övrig möblering. Det mysiga sovrummet som har ett lugnt läge mot innergården ger plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns även en öppen garderob som når full takhöjd och ger plats åt det mesta. Badrummet har vitkaklade väggar, tvättmaskin, dusch, wc, handfat och kommod. I trapphuset finns det balkonger som medlemmarna kan nyttja så om du tar dig någon trappa ner från lägenheten kan du njuta av morgonkaffet i morgonsolen. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Brf Färjan är en stor och välskött förening med bland annat föreningslokal, två gästlägenheter samt ett stort soprum för källsortering. Innergården som är välkänd ger dig en blomstrande trädgård med gräsmatta, blommor, körsbärsträd, vacker fontän och platsbyggd grillplats. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud) och bredband. Föreningen har även en enhetsmätning av el som betalas separat efter förbrukning och då till en lägre kostnad.

På Alströmergatan 32 kombineras ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flera busslinjer samt tunnelbanans blå och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. På några minuters promenad nås Hornsbergs fantastiska strandpromenad med flera restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Mer om mäklarna