Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Stagneliusvägen 32

Såld
  • 1 rum
  • 25 kvm
  • Bostadsrätt

Den perfekta lägenheten belägen i härliga Fredhäll med närhet till grönskande natur!

- VÄLPLANERAD - OPTIMALT LÄGE - BRA FÖRVARING - STABIL FÖRENING -

Varmt välkommen till denna fina etta belägen i charmiga Fredhäll!

Här bor du på 25 underbara och yteffektiva kvadratmeter med ljust målade väggar och vacker fiskbensparkett. Bostadens stora fönsterparti med vacker fönsterbänk skänker rummet ett fint och naturligt ljusflöde. Lägenheten bjuder på en underbar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp med grönska utanför. I rummet kan man enkelt möblera med soffdel, matbord och säng. I sovalkoven får man plats med ca 195*160 säng. Köket är stilfullt renoverat och även här skänks ett naturligt ljus från ett fönsterparti.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Ett tryggt boende med andra ord! Både ett vinds och källarförråd ingår.

På Stagneliusvägen 32 bor du precis invid grönska och med Fredhälls välbesökta badklippor runt hörnet och som kommer bli din absoluta favoritplats under sommaren. Såväl lummiga Fredhällsparken samt Rålambhovsparken ligger en kort promenad bort med utomhustennisbana och härliga promenad- och löparspår. Invid Rålambshovsparken ligger Smedsuddsbadet samt Boulebar och flera härliga restauranger som ligger längs med Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. I Fredhäll har en yngre generation flyttat in vilket även märks på de lokaler, caféer och restauranger som öppnat upp i området. Här finns exempelvis Rai Sushi, Alvas skafferi som erbjuder närproducerade matvaror, café som öppnar upp på sommaren i Fredhällsparken och mångas favoritcafé Paloma eller Fredhälls Fikarum där du kan köpa nybakade morgonfrallor. Med en kort promenad finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss där du snabbt kan ta dig till Fridhemsplan, Södermalm och City. Vid Västerbroplan som ligger ett stenkast bort går flertalet innerstadsbussar som tar dig i stans olika riktningar. Du bor en ca minut från Hemköp Matpressen, systembolag, apotek, SATS, restauranger mm.

Mer om mäklarna