Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Atterbomsvägen 30, 1tr

Såld
  • 2,5 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 2,5:a i charmiga Fredhäll med tillgång till härlig takterrass i en skuldfri Brf

Varmt välkommen till denna mysiga hörnlägenhet med grönska direkt utanför fönstren belägen i charmiga Fredhäll! Skuldfri förening med en gemensam fantastisk takterrass för medlemmarna att nyttja!

Första klivet in i lägenheten bakom säkerhetsdörren ger en försmak på en hemtrevliga atmosfär som bostaden erbjuder tack vare den smarta planlösningen.
Yteffektiv planlösning med bra arbetskök, rymligt sovrum med plats för stor säng samt ljust och luftigt vardagsrum. Vardagsrummet har gott om plats för sällskapsspel, matdel och övrig möblering. Vackra fönsterpartier ger vy mot härlig grönska och medför ett naturligt fint ljusinsläpp. Härlig fiskbensparkett på golvet i både vardagsrum och hall.

Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, gasspis, inbyggd mikro, förvaring i vita över och underskåp samt generöst med arbetsyta. Här får man även plats för ett matbord. Bostadens sovrum möbleras enkelt med en större säng och övrig möblering. I hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. I hallrummet finns även utrymme för en kontorsdel eller extra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten har genomgående gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober samt ytor för fler garderobsmöjligheter. I bostaden finns det mycket praktiskt två badrum, ett rum med WC och handfat och ett rum med dusch, handfat och tvättmaskin. Lägenheten passar för singlar som för par. Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd.

Välkommen till vackra Fredhäll! Eftertraktat läge i lummigt område granne med badklippor och promenadstråk. Här bor du i en skuldfri, trygg och välskött förening som äger marken. Dessutom har föreningen en fantastisk takterrass för medlemmarna att nyttja. Ytterst goda parkeringsmöjligheter utanför porten.

Vid Atterbomsvägen 30 bor du idylliskt med vattnet och Fredhällsbadet med klippbad, badbryggor och sommarkiosker som ligger i närområdet. Här kan du börja sommardagen som många av dina grannar med ett morgondopp och njuta av sommaren till fullo. Du bor med ett fridfullt läge tillsammans med allt naturen har att erbjuda och samtidigt nära innerstadens utbud och puls. Promenad- och löparspår som tar dig runt Kungsholmen ligger precis intill. Härliga grönområden och trevliga fik ligger i din absoluta närhet. Restaurang Solstugan med sin välbesökta uteterrass finns runt hörnet. När du behöver handla finns bland annat Matpressen där du även finner systembolag, apotek, SATS samt postombud finns inom promenadavstånd. Med cirka 10-15 minuters promenad når du Hornsbergs strandpromenad som kantas av badbryggor och flertalet populära restauranger. Du har också nära till busshållsplatser samt tunnelbanans gröna linje som snabbt tar dig till Fridhemsplan och City med shopping och all tänkbar service. Från Fredhäll finns det också väldigt bra cykelbanor som tar dig till Fridhemsplan och City på 10-20 minuter.

Mer om mäklarna