Kungsholmen-Fredhäll, Stockholm

Orvar Odds Väg 51, 3 tr

  • 1,5 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 195 000 kr
Månadsavgift: 2 106 kr/mån

Stor balkong med sjöglimt - högt isynsskyddat läge med fantastisk grönska precis utanför

- FANTASTISKT LJUSINSLÄPP - LÅGT BELÅNAD FÖRENING - STOR BALKONG - INSYNSSKYDDAT - HÖGT LÄGE - SJÖGLIMT

Denna fantastiska lägenhet erbjuder 35 välplanerade kvadratmeter med en djup sovalkov och möjlighet att omvandlas till en tvårummare. Du bor i ett högt och insynsskyddat läge, med en rymlig balkong som bjuder på sol tidig morgon till sen eftermiddag. Balkongen blir som ett extra rum på sommaren med utsikt över grönska och en sjöglimt ner mot Mälarens vatten. Balkongen har en eldriven markis för att skugga de varmaste dagarna och är stor nog att möblera med loungemöbler. Önskar du ta ett svalkande morgondopp så har du endast någon minuts promenad ner till vattnet. Med andra ord - oslagbart läge i vackra Fredhäll!

Vardagsrummet skänker ett fantastiskt ljus genom stora fönster med en elegant fönsterbänk i sten. Sovalkoven rymmer en säng på 160-180 cm och kan enkelt avskärmas för en mysig och avskild sovdel. I köket finns det gott om förvaring i vita över- och underskåp som löper längs med väggarna, diskmaskin, ugn, kyl/frys och en rymlig matplats vid fönstret. Här kan man förslagsvis omvandla till ett separat sovrum. Badrummet är utrustat med badkar och i hallen finns två generösa garderober. Lägenheten präglas av generös takhöjd och vackra originaldetaljer som kolmårdsmarmor och fiskbensparkett. Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd.

Det är en mycket välskött äkta förening som äger marken med god ekonomi. De har en låg belåning per/kvm boyta om 820kr. Föreningen har under året (2023) löst två av tre lån.

Välkommen till Orvar Odds väg 51. Här bor du idylliskt med vattnet och Fredhällsbadet med klippbad, badbryggor och sommarkiosk precis utanför dörren. Du kan enkelt börja sommardagen som många av dina grannar med ett morgondopp och njuta av sommaren till fullo. Du bor med ett fridfullt läge tillsammans med allt naturen har att erbjuda. Promenad- och löparspår som tar dig runt Kungsholmen ligger precis intill.

Härliga grönområden och trevliga fik ligger i din absoluta närhet. Restaurang Solstugan med sin välbesökta uteterrass med liveband finns en kort promenad bort. Närlivs finns ner för gatan och CoopNära finns vid din närmaste tunnelbanestation Kristineberg. Såväl ICA Maxi och Matpressen där du även finner systembolag, SATS, apotek samt postombud finns inom promenadavstånd. Med cirka 10-15 minuters promenad når du Hornsbergs strandpromenad som kantas av badbryggor och flertalet populära restauranger. Du har också nära till buss 61, 59 samt tunnelbanans gröna linje. Med kommunikationer tar du dig snabbt till Fridhemsplan och City med shopping och all tänkbar service.

Boka visning

  • Varmt välkommen på öppen visning!
    (Fyll gärna i en intresseanmälan för att hålla dig uppdaterad i processen).

  • Varmt välkommen på öppen visning!
    (Fyll gärna i en intresseanmälan för att hålla dig uppdaterad i processen).

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kungsholmen-Fredhäll, Stockholm

Orvar Odds Väg 51, 3 tr

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.