Ljust hörnläge

Katarina, Stockholm

Hallandsgatan 50A

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Härlig 20-talstvåa med hörnläge och parkutsikt!

Härligt 20-talstvåa med hörnläge och parkutsikt. Lugna och trivsamma kvarter nära Medborgarplatsen.

Välkommen till ett härligt boende i en charmig och välplanerad 20-talslägenhet. Mysigt och stillsamt kvarter mellan Helgalunden och Götgatans shopping och restaurangutbud. Det är även direkt närhet till Skanstulls och Medborgarplatsens stora utbud av såväl affärer, caféer, biografer osv. Goda kommunikationer (buss/T-bana/pendeltåg) inom lämpligt räckhåll. Härliga promenad- och joggingstråk i närområdet utmed Årstaviken.

Lägenheten är mycket charmig, ljus och väldigt bra planerad. Här finns många bevarade orginaldetaljer med vackra fönster, breda fönsterbänkar, snickerier mm mm. Parkettgolv i de båda rummen, kök och hall.

Läget är högt i huset och både vacker och underhållande utsikt mot Rosenlundsparkens grönska och parkliv, men även en vid vy ända bort till Götgatans puls. De fyra fönstren i två väderstreck ger både rymdkänsla och här är mycket begränsad insyn. Köket är rymligt och har matplats för 4-6 personer. Tyst och mysigt sovrum mot lugna Tjurbergsgatan. Gott om förvaring med två inbyggda garderober samt ett källar- och ett vindsförråd.

Föreningen är välskött och har mycket bra ekonomi med låg skuldsättning. Stort plus för den härliga innergården med gräsmattor, utemöbler och grillmöjligheter om sommaren.

VIKTIG INFORMATION ANG. VISNING: På grund av rådande pandemi ber vi dig boka din plats till visningen. Använd enklast länken här ovan till höger. Antalet besökare är max 2 personer/sällskap. I bostaden får det vara 5 personer samtidigt, varför kö kan uppstå under visning. Om du bokat tid och sedan får förhinder - vänligen avboka tiden snarast så vi kan erbjuda platsen till någon annan. Tack för ditt samarbete!

Mer om mäklarna