Katarina / Södermalm, Stockholm

Katarina västra kyrkogata 4B

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa på en av Södermalms mest attraktiva adresser

Välkommen till Katarina Västra Kyrkogata 4B och denna rymliga tvårummare högst upp i huset. Här finner du en charmig bostad i en vacker fastighet från 1915.

Nu finns chansen att förvärva en rymlig tvårumslägenhet på en av Södermalms mest eftertraktade adresser. Du kommer att bo granne med vackra Katarina kyrka och dess vackra grönområden, vilket ger en rogivande atmosfär. Bara några minuters promenad bort finns mysiga Mosebacketorg att utforska. Från terrassen erbjuds en enastående utsikt över hela Stockholm. För de som föredrar mer stadspuls, är det bara en kort promenad ner till Götgatsbacken och de många uteserveringarna på Medborgarplatsen.

När du kliver in i bostaden välkomnas du av en hall som leder dig vidare till alla rum. Till höger finns köket med en matplats intill det vackra spröjsade fönstret. Rakt fram finns badrummet och vardagsrummet. Sovrummet har öppningar mot både hallen och vardagsrummet vilket ger en känsla av rymd. Vardagsrummet har gott om plats för en stor soffgrupp och ett matbord. Genom alla fönster i lägenheten kan du njuta av en fin utsikt över takåsarna och de vackra fastigheterna i området.

Katarina Västra Kyrkogata ligger högt på Södermalms sluttning, som en oas med närhet till platser med fantastisk utsikt över Stockholm och samtidigt bara en stenkast från Götgatsbackens shopping och utmärkta kommunikationsmöjligheter vid Slussen. Det är ett centralt läge med en lugn och avkopplande atmosfär som är sällsynt på Söder. Här bor du verkligen mitt i hjärtat av Södermalm.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna