Hammarby Sjöstad, Stockholm

Textilgatan 25

Såld
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusivt boende i populära kvarter med balkong om ca 17 kvm

Välkommen hem till denna omgjorda 4:a (3:a enligt föreningen) om 89 kvm i smakfulla Hg7:s Organgeriet.
Med hjälp av arkitekt ritades planlösningen om 2016 och lägenheten har på ett mycket yteffektivt sätt fått tre bra sovrum, matsal och vardagsrum.
Lägenheten har en stor och härlig balkong om ca 17 kvm med tre utgångar. Balkongen i österläge är inglasad och här njuter man med fördel sitt morgonkaffe i solen.

Dom två mindre sovrummen har loftsäng för att optimera golvytan och får rikligt med sol från stora fönster. Master-bed-room har generös garderobsvägg och utgång till balkongen.

Nuvarande ägare har valt att möblera matsalen med stort matbord och plats för stora sällskap men kan såklart möbleras som vardagsrum för den som önskar det.
Vardagsrummet är mysigt och har plats för både soffa och tv-möbel men precis som med matsalen så går det att utnyttja rummet efter sina eget behov.

Det är ett Kvänum kök med gott om förvaring och arbetsyta. Arbetsbänk i Carraramarmor. Alla vitvaror är från Siemens. För ytterligare förvaring finns ett platsbyggt vitrinskåp. Från köket har man kontakt med både vardagsrummet och matsalen.
Generöst med förvaring i hallen med flera inbyggda stora garderober med skjutdörr.
Badrummet sobert inrett med praktiskt tvättavdelning och moderna materialval.
Snygga och exklusiva materialval är genomgående likaså de fina plankgolven i ask med underliggande vattenburen golvvärme. Panoramafönster i två väderstreck gör att lägenheten får rikligt med ljus.

Oscar Properties har designat fastigheten med extra lyxig service, så som ett eget gym, eget spa med torr- och ångbastu, festlokal, biosalong och lekrum för barnen. För den som har hund finns även här ett hundspa. Föreningen har dessutom en väldesignad innergård och garage (lediga platser finns) i huset.

Välskött förening med 9033 kr lån/kvm och tack vare dom fyra lokaler som föreningen har ges intäkter på ca 1 400 000 kr/årligen till föreningens kassa.

Som boende i Hammarby Sjöstad har du närhet till den mysiga småbåtshamnen med flera populära restauranger som bland annat Göteborg och Carnegie. Från Luma bryggan kan du välja att ta båt in till stan. Till Södermalm tar du en kort promenad över Skanstullsbron eller gratisfärjorna Lisen och Lotten som går med tät trafik mellan Luma - Henriksdalshamnen - Barnängen. I huset intill hittar du en välsorterad ICA-butik och runt hörnet finns tvärbanan.

Välkommen på visning

Mer om mäklarna