Hammarby Sjöstad, Stockholm

Virkesvägen 9G

Såld
  • 1,5 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Yteffektiv "mini-2:a" med inglasad balkong

I denna fantastiska lägenhet om 44,5 kvm fördelat på 1,5 rum får du verkligen det bästa av två världar. Med sin perfekta placering på våning 4 av 6 erbjuder den både fantastisk utsikt och ett härligt ljusinsläpp.

Huset är Svanenmärkt vilket innebär att du som köpare kan få grönt bolån (stäm av med din bank då inte alla banker godkänner svanenmärkning).

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring, vilket gör vardagen betydligt smidigare.
Det stora helkaklade badrummet är en dröm med sin moderna design och högkvalitativa materialval. Här finns allt du behöver, inklusive dusch och givetvis tvättmaskin och torktumlare.

Köket är verkligen något speciellt med gott om förvaring. Här kan man sitta vid det väggfasta bordet. Bra arbetsytor och diskmaskin. Den öppna planlösningen skapar en härlig känsla av rymd och ljus i kombination med vardagsrummet. Perfekt för både vardagsliv och underhållning!
Sovrummet är en fröjd för ögat med sin trendiga industrivägg och ljusa färgsättning. Här kan du koppla av och njuta av en god natts sömn efter en hektisk dag.

En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den generösa inglasade balkongen där du kan njuta av solen och den vackra utsikten oavsett väderlek. Här kan du verkligen leva livet utomhus, med skydd från vind och regn.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det bästa av modern design och praktisk funktionalitet. Med sina ljusa och rymliga utrymmen, generösa balkong och högkvalitativa detaljer är den verkligen ett drömhem för den kräsne köparen. Välkommen till din nya bostad!

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Mer om mäklarna