Stockholm

Virkesvägen 9G

Såld
  • 1 rum
  • 44,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor balkong med utsikt över Sofia Kyrka

I denna fantastiska lägenhet om 44,5 kvm får du verkligen det bästa av två världar. Här har man storstadens puls precis runt hörnet och ett generöst utbud av olika restauranger samtidigt som man njuter av småbåtshamn och vatten.

Huset är Svanenmärkt vilket innebär att du som köpare kan få grönt bolån (stäm av med din bank då inte alla banker godkänner svanenmärkning).

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring, vilket gör vardagen betydligt smidigare.
Det stora helkaklade badrummet är en dröm med sin moderna design och högkvalitativa materialval. Här finns allt du behöver, inklusive dusch och givetvis tvättmaskin och torktumlare.

Köket är välutrustat med gott om förvaring. Bra arbetsytor och diskmaskin. Den öppna planlösningen skapar en härlig känsla av rymd och ljus i kombination med vardagsrummet. Perfekt för både vardagsliv och underhållning!
Vardagsrummet är utformat så att det på ett smidigt och tydligt sätt delas av med sovalkov för dubbelsäng. Här kan man också sätta upp glasvägg eller rumsdelar för känslan av en "mini-tvåa".

En av lägenhetens absoluta bästa del är den generösa balkongen där du kan njuta av solen och den vackra utsikten. Här får man plats med både bord stolar, soffa och odlingslådor för den som önskar.

I Hammarbysjöstad bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Sjöstans underbara skärgårdsmiljö. Runt knuten finner du Tvärbanan, flera restauranger och härliga Lumaparken.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det bästa av modern design och praktisk funktionalitet. Med sina ljusa och rymliga utrymmen, generösa balkong och högkvalitativa detaljer är den verkligen ett drömhem för den kräsne köparen. Välkommen till din nya bostad!

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Mer om mäklarna