Stockholm

Essinge brogata 19, 11261 Stockholm

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och stilrent renoverad lägenhet med balkong - öppen social planlösning

Varmt välkommen att flytta in till denna fantastiska lägenhet som bjuder på 42 ytterst väldisponerade kvadratmeter med balkong!

Vardagsrummet ger dig luftiga lättmöblerade ytor som inger gott om utrymme för sällskapsdel, matbord och övrig möblering. Härifrån nås även den mysiga balkongen. Det generösa fönsterpartiet, den vackra fönsterbänken av kolmårdsmarmor och den tilltalande tegelväggen samverkar på ett sätt som skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär.

Köket som är i öppen planlösning mot vardagsrummet är elegant renoverat och fullt utrustat med integrerad kyl/frys, spis/ugn, fläkt, diskmaskin. Du slås direkt av lägenhetens fantastiska ljusinsläpp som kommer från de stora fönsterpartierna i vardagsrum och kök.

Sovrummet kan enkelt möbleras med en större säng och har gott om förvaring längs ena väggen. Ett stort vackert fönsterparti vetter ut mot vardagsrummet och bringar även ljus in mot sovrummet. I hallen finns det plats för garderober samt en kontorsdel.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ön bjuder också på en härlig grönska. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på STC, Oasen eller SATS inom kort gångavstånd.

Du tar dig lätt till ön med busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen via Fridhemsplan, Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL:s pendlarbåt har en hållplats några minuter från lägenheten. Snabb påfart till E4:an gör att du slipper många bilköer.
Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna