Stallarholmen-Sundby Strand, Stallarholmen

Källarängsvägen 22D

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Bostadsrätt

Oslagbart läge i barnfamiljernas högkvarter!

Med ett fenomenalt gavelläge i familjevänliga Stallarholmen erbjuds här ett nybyggt, familjevänligt radhus med en väl tilltagen trädgård i soligt söderläge.

Radhuset välkomnar er via en inbjudande entréhall med praktiskt klinkergolv som ger ett gott första intryck. Vidare når ni kök och vardagsrum i modern delvis öppen planlösning med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Härifrån träder ni ut på altandäcket i härligt sydvästläge, perfekt för sommarens grillkvällar med vänner och familj. Bostaden inrymmer i nuvarande planlösning tre rymliga sovrum, allrum med charmig fransk balkong och två helkaklade badrum varav ett med tvättutrustning och praktisk arbetsbänk. Flexibel planlösning där det är enkelt att dela av till ett fjärde sovrum om så önskas.

Radhuset genomsyras av en påkostad interiör med målade väggytor, enhetliga parkettgolv, modern standard och härliga ljusinsläpp. Här bor ni med ett fenomenalt solläge som bäst avnjuts från den generösa gräsmattan. I anslutning till entrén finns två parkeringsplatser varav en är utrustad med laddbox. BRF Sundby Allé är en nybildad förening med 35 bostadsrätter fördelat på 10 huskroppar belägen i populära Stallarholmen. Bekvämt pendlarläge med närhet till Läggesta station där tåget tar dig vidare till Stockholm på ca 40 minuter.

Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar ni Toresunds idrottsplats med fotbollsplan, utegym och pumptrackbana. Utöver detta finns även gym, bageri, matbutik, köttbutik, veterinär på bekvämt avstånd. Strax utanför hittar ni Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder och Norrby Golfbana med 18 hål som är en lättkuperade skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Under vinterhalvåret öppnar golfbanan skidspår på 1,5 km eller 3,5 som är öppna för allmänheten. I närområdet finns även flertalet förskolor och Stallarholmsskolan (F-6) med ca 300 elever.

Sammantaget ett bekvämt boende med fantastiskt söderläge i ett av Strängnäs snabbast växande områden. Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna