Västra Skogen, Solna

Infanterigatan 23, 4 tr

Såld
  • 4 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig gavelfyra med inglasad balkong till salu i populära Brf Pampas!

- Stora fönster
- Badrum och separat wc
- Hiss i huset
- Bra förvaring
- Två förråd som tillhör lägenheten
- Tvättstuga finns i huset
- Stabil Brf
- Nära till naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Mälaren och Pampas Marina
- Perfekt för den stora familjen
- Närhet till Solna C och Stockholm C

Välkomna till Infanterigatan 23 och denna ljusa fyra med stor balkong mot föreningens gröna fina innergård. Lägenheten innehar ett perfekt läge med närhet till både kommunikationer, matbutiker, restauranger samt naturområden!

Väl inuti lägenheten finner ni ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster med utgång till inglasad balkong samt kök i bra storlek med funktionella vitvaror och med plats för matbord. Lägenhetens tre sovrum ligger insynsskyddat på husets ena gavel med utsikt mot grönskande miljö. Badrummet är stambytt och i lägenheten finns även en gäst-wc för att med fördel undvika köbildning. Väl innanför dörren så möts du av en ljus hall med en praktisk klädkammare i direkt anslutning. Ljusa kulörer och enhetliga golv i hela lägenheten.

På Infanterigatan får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. T-bana Västra skogen ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Mycket nära nära även till Engelska skolan som öppnade år 2021. Med bilen når du Essingeleden på två minuter!

Mer om mäklarna