Västra Skogen, Solna

Armégatan 3, 5 tr

Såld
  • 2 rum
  • 58,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa i högt läge med balkong, öppna ytor och walk-in-closet!

-Optimal planlösning
-Fantastiskt ljusinsläpp
-Stor balkong
-Garage finns i huset
-Förråd finns i källaren
-Stort sovrum med utmärkt förvaring i form av klädkammare samt plats för garderober
-Enhetligt ekparkettgolv i hela lägenheten
-Rymligt kök öppet mot vardagsrum med plats för stora sällskap
-Stabil förening med bra ekonomi
-Närhet till barnomsorg
-Nära kommunikationer
-Övernattningslägenhet finns i föreningen
-Endast promenadavstånd från både Västra Skogen och Solna centrum
-Naturnära med strövområden längs Ulvsundasjön inpå knuten
-Ca 10 minuter till City och 15 minuter till Pampas Marina
-I ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägst skatt

Nu har jag nöjet att presentera en unik lägenhet i ett expansivt område. Med gångavstånd till Kungsholmen bor ni i ett perfekt läge med vackra promenadstråk längs vattnet och grönskan. Här har ni aldrig långt till en harmonisk promenad i fin miljö. Förutom det lugna läget har man även väldigt bra kommunikationer i form av bland annat Västra Skogens tunnelbana (som ligger ca 5-7 minuter bort) där båda blåa linjerna möts.

Välkommen till denna perfekt planerade lägenhet med en rymlig balkong. I fastighet byggd 2008 finner vi en trevlig bostad som har allt att erbjuda. Väldisponerat kök, stort badrum samt trevliga sällskapsytor. Med ett eftertraktat läge finner ni här ett boende av mycket hög kvalité och bra materialval som genomsyrar hela lägenheten. Här finner ni dessutom det mesta som bidrar till ett enklare och behagligare vardagsliv, tvättmaskin i badrummet, bredbandsuppkoppling, garage och tvättstuga i huset, barnvänlig innergård med lekplats, närhet till skolor och barnomsorg, Pampas marina, 600 m till T-bana Västra skogen. Här bor du mitt emellan Solna C, Huvudsta C och Västra skogen och all dess bekvämlighet i form av kommunikationer, livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, gym, shopping etc. I närområdet finner du även ljuvliga grönområden, Ulvsundasjön, parker, förskolor och skolor (även Engelska skolan runt hörnet som öppnar 2021).

FÖRENING
HSB Brf Asplunden är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 118 bostadsrätter. Trots föreningens relativt unga ålder har man god ekonomi och hög amorteringstakt. I januari 2021 hade föreningen en avgiftsfri månad.

I föreningen finns bekvämligheter som:
-Varmgarage under innergården
-Cykelrum samt barnvagnsrum finns i trapphusen
-Övernattningsrum som bokas i förväg (200kr/natt) för upp till 4 personer.
-Två toppmoderna tvättstugor med elektronisk bokning. I tvättstugorna finns 2-3 stora tvättmaskiner, stor torktumlare, torkskåp och mangel
-Extra förråd som hyrs ut under kortare perioder
-Lugn och familjevänlig innergård med grill och sittplatser

GARAGE/PARKERING
Föreningen tillhandahåller 82 garageplatser varav 8 är laddplatser, samt 8 MC-platser under huset. HSB Stockholm administrerar parkeringsplatserna. Kortare kötid gällande garageplatserna råder för nuvarande. Så fort tillgång till garageplats skett så kan man bli tilldelad en laddplats för elbil om så önskas (lediga platser finns). I övrigt råder Solna boende parkering i området.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
På Armégatan bor du bra med närhet till all tänkbar service. Den lokala ICA-butiken ligger bara 200 meter från porten och Solna Centrum med T-bana, busstorget samt 120 butiker och restauranger når du till fots på 7-8 minuter. Västra Skogens tunnelbana når du i motsatt riktning på samma tid. Dessutom är området mycket barnvänligt med en stor inhägnad innergård och en nybyggd lekplats i direkt anslutning till huset. På nära avstånd nås också Pampasparken och flertalet förskolor. Kommunikationerna är utomordentligt väl tillgodosedda med bussar som stannar utanför fastigheten och ca 8 minuters gångavstånd till T-bana, Västra Skogen eller Solna Centrum. Tvärbanan är nu i drift och kommunikationerna kommer att förbättras väsentligt för boende i omnejden. I närheten växer även ett nytt område fram i Norra Karlberg/Ingentingområdet som kommer att bestå av bostäder och kommersiella fastigheter. Detta kommer att bidra positivt till föreningen i form av närbutiker, restauranger, förskola och på sikt bli en mer levande stadsdel. Det nya området kommer även att öka attraktiviteten för föreningen.

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Mer om mäklarna