Västra Skogen, Solna

Armégatan 36B, 3 tr

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad gavelfyra med dubbla balkonger i perfekt läge!

Står en stilren och ljus gavelfyra med exklusiva materialval och dubbla balkonger på önskelistan? Då är detta verkligen något för er!

Välkommen till denna ytterst välplanerade och ljusa gavelfyra med dubbla inglasade balkonger och fina materialval. I fastighet byggd 2016 finner vi en trevlig bostad som har allt att erbjuda. Ett modernt kök i bra skick med exklusiva materialval samt plats för matbord, ett stort badrum som förenklar tillvaron och en gäst-WC med dusch, tre bra sovrum i bra storlek samt trevliga och öppna sällskapsytor. Lägenheten är belägen på husets ena gavel vilket medför ett genomgående bra ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Med ett eftertraktat läge finner ni här ett boende av mycket hög kvalité och bra materialval som genomsyrar hela lägenheten. Här finner ni dessutom det mesta som bidrar till ett enklare och behagligare vardagsliv, tvättmaskin och torktumlare i badrummet, garage i huset, barnvänlig innergård med lekplats, närhet till skolor och barnomsorg, Pampas marina, 200 m till T-bana Västra skogen. Här bor du med närhet till Västra skogen, Huvudsta C och Solna C med all dess bekvämlighet i form av kommunikationer, livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, gym, shopping etc. I närområdet finner du även ljuvliga grönområden, Ulvsundasjön, parker, förskolor och skolor (nära även till Engelska skolan som öppnade år 2021).

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

FÖRENING
Stabil förening där inga renoveringar eller avgiftshöjningar är planerade. Föreningen har gemensamt cykelförråd, barnvagnsförråd, styrelserum/gästrum med dusch och pentry som kan användas för övernattningsrum. Föreningen har nyss färdigställt ett gym beläget i det gamla cykelförrådet i B-huset på plan -1.

GARAGE/PARKERING
I fastigheten finns 53 stycken garageplatser och 14 stycken p-platser utan motorvärmare. Garage kostar 1000 kr/mån, uteplats 500 kr/mån. Föreningen har också laddplatser för elbilar i garage för endast 1300 kr/mån, vilket inkluderar elförbrukningen. Föreningen har även en gästparkering som är gratis på helger och på vardagar kl 18:00.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an. På 1-2 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskolor. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng och Hufvudsta ridklubb. Vid Huvudsta strand finns även Solna Seglarskola som är väldigt uppskattad. Augustendals 4-H gård erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. För dig som gillar att spela den populära sporten padel så finns Padelgården precis utanför bostaden där man nyligen låtit installera fyra nya toppmoderna utomhusbanor av högsta kvalité. Nyöppnade Engelska skolan ligger inom gångavstånd från bostaden.

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett mycket trevligt och omtyckt område, en suverän förening samt ett stenkast från tunnelbana, tvärbana, buss, butiker och med grönskande naturområden runt hörnet!

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Mer om mäklarna