Västra Skogen, Solna

Infanterigatan 23

Såld
  • 2 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad och ljus 2:a högt upp i huset med balkong i sydvästläge!

- Balkong i sydvästläge
- Högt upp i huset
- Storslagen utsikt
- Modernt kök med goda arbetsytor
- Enstavsparkett i hela bostaden
- Ljusa ytskikt genomgående i hela bostaden
- Stor platsbyggd garderob i sovrummet
- Fastigheten stambytt 2011
- Helt insynsskyddad
- 2 st förråd tillhör lägenheten
- Stabil förening med låg belåning
- Närhet till skolor och förskolor
- Gångavstånd till Ulvsundasjön och Pampas Marina
- Gångavstånd till både Västra Skogen tunnelbana samt Huvudsta Centrum
- Expansivt område med cykelavstånd till Kungsholmen /Hornsberg

Här presenterar vi stolt en fantastiskt totalrenoverad tvåa i en av Solnas mest populära föreningar. Belägen högt upp i fastigheten, möter denna bostad dig med en underbar balkong i sydvästläge och en insynsskyddad position. Lägenheten präglas av genomgående ljusa och fräscha ytskikt, generösa ytor och ett härligt ljusflöde. Det ljusa och luftiga vardagsrummet välkomnar dig med eleganta trägolv, vita väggar och ett stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-hörna och matplats. Den fullutrustade köksdelen är stilrent integrerad, och det separata sovrummet rymmer en stor dubbelsäng samt en inbyggd garderob med skjutdörrar för praktisk förvaring. Köket är dessutom modernt och funktionellt, med en trevlig matplats som skapar en inbjudande atmosfär för måltider. Det stilrena, stambytta och helkaklade badrummet erbjuder möjligheten att installera tvättmaskin. Hissen gör det bekvämt att nå lägenheten, och medföljer nyttjanderätt till både vindsförråd och ett matkällarförråd.

HSB Brf Pampas i Solna är en mycket populär och stabil förening med en välunderhållen fastighet med en belåning om 4 482 kr/kvm. Bostadsrättsföreningen klassas som äkta och äger marken. Föreningen består av hela 746 bostadsrätter samt 6 lokaler. I husets källare ligger den gemensamma tvättstugan som är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och ett nytt torkskåp. Dessutom finns det i huset även en spontanttvättstuga för snabba tvättbehov. I huset finns även ett gemensamt cykelrum.

På Infanterigatan får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. T-bana Västra skogen ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Mycket nära även till Engelska skolan som öppnade år 2021. Med bilen når du Essingeleden på två minuter!

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information om bostaden samt för att hålla dig uppdaterad om visningar!

Mer om mäklarna