Skytteholm/Solna C, Solna

Huvudstagatan 3E

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med lyxigt badrum, stor klädkammare, stora sovrum samt fantastisk uteplats!

Nu presenteras denna 3:a med solig uteplats i omåttligt populära Fristaden i Solna. Bostaden håller genomgående ett gott skick och karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck. Köket är renoverat och fyller en stor matplats intill fönster samt har en köksö som binder samman köket och det stora vardagsrummet. Det renoverade badrummet andas lyx och rymmer utöver tvättmaskin och torktumlare även ett kaklat badkar. Både kök och badrum har golvvärme. Stora sovrum med förvaring samt en rymlig hall med klädkammare. Uteplatsen rymmer såväl möblemang som grill och här trivs odlingar tack vare det fina solläget.

BRF Terrassen i Solna är en äkta, stabil förening som äger marken. Föreningen har kontinuerligt amorterat ner sina lån och har därför idag en bra belåningsgrad med räntor bundna till 2024 och 2025. Förutom lägenheter hyr föreningen även ut en lokal samt har garageplatser med laddstolpar.

Området Fristaden är precis som namnet låter, en fristad med bostäder och grönska där fasaderna ramar in området från trafik. Bostäderna är ritade av arkitekten Staffan Read och karaktäriseras av ett fantastiskt ljusinsläpp i samtliga bostäder och på innergården grönskar buskar och träd, bland annat körsbärsträd.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076 897 57 95

Mer om mäklarna