Rudviken, Solna

Blomgatan 22

Såld
  • 2 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet med låg avgift och balkong i en av Solnas bästa föreningar!

På uppdrag av BRF Blomgården i Solna saluförs nu denna optimalt planerade lägenhet där goda möjligheter finns för att skapa nästa drömhem. Bostaden erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och känsla av rymd. Från hallen, med gott om förvaringsmöjligheter, nås lägenhetens badrum som är av bra storlek för dusch, wc, handfat samt övrig förvaring. Vidare in i vardagsrummet finns generösa ytor för möblering av soffa, TV och övrigt möblemang såsom skrivbord eller garderober. Fönster i två väderstreck ger härligt ljus och förstärker den rymliga känslan. I köket finns förvånansvärt mycket förvaring och arbetsyta samt plats för ett ordentligt matbord. Från köket leder en dörr ut till den tilltalande balkongen, vars generösa storlek ger utrymme för både möbler och odlingar. Varför inte glasa in balkongen och helst plötsligt har lägenheten ett ytterligare rum under större delar av året. I det mysiga sovrummet får utan problem en dubbelsäng med nattduksbord plats samt övrig förvaring. 43 kvadratmeter har aldrig varit mer välplanerade, och det tillsammans med den låga avgiften i en stark förening gör detta till nästa drömboende! Addera här närheten till kommunikationer samt City - detta är ett objekt som inte får missas!

Värt att känna till är att detta är en av BRF Blomgården i Solnas egna lägenheter som säljs. Detta betyder att köpeskillingen för lägenheten går direkt in i föreningens kassa. På så sätt köper du en lägenhet och hjälper samtidigt till att stärka föreningens ekonomi och således din egen ekonomi!

- Låg avgift
- Ekonomiskt stabil förening
- Fantastisk planlösning
- Nära T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar
- Gång- och cykelavstånd till City
- Nära framtida gröna tunnelbanan

FÖRENING
Föreningen Blomgården har väldigt god ekonomi, är en äkta förening och äger marken. Föreningen bildades 2001 och består av totalt 116 lägenheter varav sex lägenheter upplåts som hyresrätt och en lägenhet används som övernattningslägenhet för gäster till föreningens medlemmar. Hyresrätterna utgör enligt föreningen ett förmögenhetsvärde om flertalet miljoner kronor. Föreningens kassa beräknas till lite drygt 3,4 miljoner kronor. Från fastighetsköpet år 2001 har föreningen flitigt amorterat ner lånen och har idag en skuldsättning på endast 2 203kr/kvm - detta är en väldigt god nivå med tanke på de många antal lägenheterna, det framtida värdet i hyresrätterna och den goda kassan. En A+ förening att trivas i! Det finns boendeparkeringar i området och grannföreningen hyr ut garageparkering i mån av plats. Förråd samt tvättstugor i samma huskropp.

OMRÅDE
Läget i Rudviken passar den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. Ett stenkast från Blomgatan ligger även Solna Centrum, som förutom över 120 butiker innehar både tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåget från Solna Station. För mer shopping och upplevelser finns såväl Mall of Scandinavia och Friends Arena i närheten. I Rudviken finns tre förskolor, flertalet lekplatser och en populär plaskdamm för de små. Tunnelbanans nya gröna linje kommer att ha en station i direkt anslutning till Rudviken vilket förutom att öka kommunikationerna även kan antas ha en positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Mer om mäklarna