Rudviken/Solna C, Solna

Solgatan 12

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastiskt bostad på våning 6 med en stor balkong med sol från lunch till solnedgång!

Äntligen presenteras denna fantastiska bostad på Solgatan 12 som ligger högt upp i huset och som praktiskt förädlats om från en 1:a med sovalkov till en 2:a med skjutdörr och fönster! Detta gör att lägenheten passar såväl singeln som ett par. Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök med bland annat diskmaskin, luftigt och lättmöblerat vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymlig hall med stor klädkammare och en otrolig balkong i sydväst som bara måste upplevas på plats! Tack vare bostadens läge i huset skiner solen här från lunch till solnedgång. Stora fönsterpartier från golv nästan upp till tak genomsyrar lägenheten och skänker ett fantastiskt ljusinsläpp men i princip utan insyn. Lägenheten håller genomgående en mycket hög standard.

BRF Rudan är en äkta, stabil förening som äger marken och som medlem får man nyttja barnvagnsrum, förråd samt cykelrum. Föreningen äger även 91 garageplatser i ett närliggande garage med möjlighet till plats direkt!

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. Grönskande träd och buskar ramar in området i något av en oas och här finns något för alla! En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Mer om mäklarna