Rudviken/Solna C, Solna

Solgatan 8, Vån 5

REDO™
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med dubbla balkonger samt garage i huset bredvid

Välplanerad 3:a högt upp i huset! Dubbla balkonger varav en där kvällssolen lyser och grill tillåts och den andra inglasad med morgonsol. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum och stort & fräscht badrum med badkar och tvättpelare. Superb förvaring i såväl klädkammare som flera garderober i hallen och det ingår även ett stort förråd!

BRF Rudan i Solna är en äkta förening som själva äger marken som omger byggnaden. Föreningen innehar 91 garageplatser (för närvarande ingen kö) och utöver detta finns gott om parkeringsplatser i närområdet som omfattas av Solna Boendeparkering för endast 450kr/månad som även ger möjligheten att parkera i hela Solna kommun. Till föreningen hör även förråd, tvättstuga, cykelrum och en härlig innergård som med glädje får nyttjas av medlemmarna.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Här finns ett brett urval av kollektivtrak i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då området ligger nära såväl kommunikationer som bilvägar som enkelt tar dig till exempelvis Arlanda eller Bromma Flygplats.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rudviken/Solna C, Solna

Solgatan 8, Vån 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.