Rudviken/Solna C, Solna

Blomgatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 36,5 kvm
  • Bostadsrätt

Svårslaget välplanerad 2:a högst upp i huset med solig balkong och låg avgift!

Välkomna högst upp i huset med hiss till denna obeskrivligt välplanerade 2:a i ett av Solnas mest centrala och expanderande område, dessutom i en väldigt stabil förening med låga avgifter!

Bakom säkerhetsdörren välkomnas du till en hall med gott om avhängning och förvaringsmöjligheter. Första klivet in ger en försmak på allt ljus som lägenheten får tack vare flera fönster i högt och fritt läge som dessutom är i princip insynsfria. Köket består av en hel vägg av förvaring, arbetsyta och maskinell utrustning. I köket ges gott om plats för stort matbord och härifrån nås även lägenhetens pärla - den stora balkongen i soligt läge! Inred denna med loungemöbler och se dina favoritväxter frodas. Vardagsrummet är också det välplanerat med naturlig plats för soffa och TV samt övrigt möblemang. I sovrummet ryms utan problem en dubbelsäng tillsammans med garderober. Badrummet är också det bra i storlek och här finns en duschhörna, WC, handfat samt förvaring.

FÖRENING
Brf Rudviken 7 äger Rudviken 7 och 8 samt marken de står på, här finns 79 lägenheter varav 3 hyresrätter och 2 lokaler till hyresrätt. Föreningen har en stabil ekonomi och en otroligt låg belåningsgrad på endast 1700kr per kvadratmeter. Parkering finns genom Solnas stad boendeparkering på en kostnad av 400kr/månad eller 1000kr/kvartal.

OMRÅDE
Läget i Rudviken passar den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. Ett stenkast från Blomgatan ligger även Solna Centrum, som förutom över 120 butiker innehar både tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåget från Solna Station. För mer shopping och upplevelser finns såväl Mall of Scandinavia och Friends Arena i närheten. I Rudviken finns tre förskolor, flertalet lekplatser och en populär plaskdamm för de små. Tunnelbanans nya gröna linje kommer att ha en station i direkt anslutning till Rudviken vilket förutom att öka kommunikationerna även kan antas ha en positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Mer om mäklarna