Råsunda, Solna

Östervägen 9A,

Såld
  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och hemtrevlig bostad högst upp i huset med diskmaskin, tvättmaskin och balkong i fina Råsunda!

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga 2a om 44 kvm i fina Råsunda! Här välkomnas du direkt till en ljus hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare tas du till köket utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Bra förvaringsmöjligheter i flera under- och överskåp samt fina arbetsytor som kombineras med bra ljusinsläpp från fönstret ut till balkongen. I sovrummet finns gott om plats för stor säng och möbel för förvaring. Balkongen i högt och soligt läge ger möjlighet till att avnjuta en gyllene frukost eller lunch i solen. Vardagsrummet är rymligt och öppet med plats för soffgrupp och tillhörande tv-möbel samt fönster i två väderstreck som lyser upp rummet. Badrummet erbjuder duschhörna och installerad tvättmaskin.

FÖRENING
Brf Poppeln 12 bildades 1983 och är en äkta bostadsrättsförening. De äger Östervägen 9A och 9B med 52st lägenheter byggda 1939 där alla lägenheter är bostadsrätter. Föreningen har bra ekonomi med låg belåningsgrad per kvadratmeter och låg månadsavgift! Som medlem föreningen finns tillgång till 9 garageplatser men också 18 utomhusparkeringar som har lediga platser att erbjuda för 300kr i månaden.

På Östervägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går någon minuts promenad bort och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. I framtiden kommer den gula tunnelbanelinjen som är i full byggnation att ha en hållplats cirka 2 minuter från porten! Pendeltåg nås även det endast ett par minuters promenad ifrån Solna Station med en restid om 7 minuter till T-Centralen. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i den direkta närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

Mer om mäklarna