Råsunda, Solna

Östervägen 25B

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk och välplanerad lägenhet med stor balkong i fritt och soligt läge ut mot en park!

Äntligen presenteras denna charmiga och välplanerade lägenhet på Östervägen 25B. Bostaden ligger högt upp i huset med fönster och balkong mot sydvästläge där solen skiner från morgon till kväll, dessutom utan insyn! Lägenheten disponeras över en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, renoverat kök med diskmaskin, god arbetsyta och förvaring i de många över- och underskåpen. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den magiska balkongen i bästa solläge, ett tillbyggt sovrum som rymmer 180-säng om så önskas med smart skjutdörr, förvaring i flera garderober samt ett stambytt och fräscht badrum som idag är installerat med badkar men önskas istället dusch med tvättmaskin så är det förberett för enkel installation.

BRF Regeln 6 är en äkta, stabil förening som äger marken. Föreningen bildades redan 2001 och består av 24 bostadsrätter samt 1 lokal. Tack vare föreningens goda skötta ekonomi är lån per kvadrat endast 5 794kr och utöver detta finns även en kassa på cirka 1,5mkr.

På Östervägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går bara någon minut från porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i den absoluta närheten. I framtiden kommer den nya gula tunnelbanan ha en nedgång precis i närheten vilket förutom att öka kommunikationer även kan antas ha en mycket positiv effekt på försäljningsvärdet. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

För mer information eller visning ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076 897 57 95

Mer om mäklarna