Råsunda, Solna

Uppfartsvägen 7, Vån 4

Såld
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1:a i en solid förening med låg avgift. Högt upp i huset med balkong i bästa solläge!

Varmt välkomna upp till denna perfekta bostad med låg avgift högt upp i huset. Här erbjuds ett boende med fönster och balkong i högt västläge där solen skiner från sen lunch till sen kväll. Bostaden disponeras över en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter. Härifrån nås köket som är försett med ny maskinell utrustning i form av spis med ugn, fläkt, kyl & frys samt diskmaskin. Här finns gott om förvaring i flera över- och underskåp och dessutom bra med arbetsyta för den som gillar att baka eller laga mat. I köket finns plats för ett matbord och fint ljusinsläpp från det stora fönstret med balkongdörr. Balkongen ligger i högt läge och här lyser som sagt solen under stora delar av dagen och kvällen efter lunch! Dessutom har föreningen en stor takterrass i samma läge, några våningar upp. Vardagsrummet skänks också det ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare tre fönster och originalgolvet är bevarat. Här ryms utan problem såväl stor soffa med TV som säng. I dagsläget står här en loftsäng som även möjliggör för kontorsplats under som kan medfölja vid köp. Under denna loftsäng finns en praktisk klädkammare som förser dig med förvaring från golv till tak. Det stambytta badrummet är fräscht och är försett med WC, handduksvärmare, handfat med ovanhängande spegel samt badkar. Tvättmaskin kan installeras om så önskas och byta ut badkar till dusch men utöver en tvättstuga har föreningen även en s.k. "akut-tvättmaskin" eller "ej bokningsbar tvättstuga" som får nyttjas så länge den står ledig. Bostaden har potential och möjlighet att ändras om till 2rok. Kontakta mäklaren för mer information om detta.

BRF Tallen 90 är en äkta och ekonomisk stabil förening som äger marken och består av 49 lägenheter och två butikslokaler. Medlemmar i föreningen får nyttja cykelförråd, barnvagnsförråd, tvättstuga med tre tvättmaskiner, två stora torkskåp, torktumlare och mangel samt en takterrass med sol under eftermiddag och kväll. Föreningen bildades redan 1986 och ekonomin är fantastiskt med en mycket låg belåningsgrad!

På Uppfartsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Mer om mäklarna