Råsunda, Solna

Vintervägen 41

Såld
  • 3 rum
  • 70,5 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt lägenhet högt upp i huset med en sagolik balkong som ger milsvid utsikt och solnedgång!

Nu presenteras en möjlighet att köpa Solnas bästa hörnlägenhet med utsikt som har allt och lite till! Bostaden är utmärkt planerad med rymliga sovrum, luftigt vardagsrum, modernt kök, helkaklat badrum samt en inglasad balkong med oslagbar utsikt och solläge! Denna balkong erbjuder sol från lunch till solnedgång och en fri utsikt som nästan inte går att beskriva i ord. Blicken färdas långt ut över Solna och Sundbyberg och här uppe finns ingen insyn. Lägenheten håller genomgående hög standard och bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora, fina fönsterpartier och bra planlösning. Belägen i en ekonomiskt stark förening och med närhet till allt, såväl kommunikationer, service och natur. Denna bostad alla rätt för ditt nästa boende!

FÖRRÅD
Lägenheten har ett vindsförråd.

FÖRENING
Föreningen har tvättstuga, cykelrum, däckförråd, hobbyrum/verkstad, och ett pingis- & lekrum; samtliga ligger i källaren och går att nå via både trappa och hiss. Barnvagnsrum finns på entréplan.
Tvättstugan är utrustad med: två tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare, centrifug och mangel. Det finns även strykbräda, strykjärn och steamer.

PARKERING
Föreningen har 47 p-platser som hyrs ut till boende, kostnaden är f.n. 400 kr/månad. Vanligtvis är det kort eller ingen kö för att få en plats. Elbil kan laddas vid grannfastigheten.

OMRÅDET
Solna är en av Sveriges mest expansiva kommuner med länets lägsta skatt, med många arbetsplatser och fantastisk kommunikation.
Vintervägen 41 ligger bredvid den vackra Råstasjön vilket ger ett läget ett otroligt lugn. Ni bor granne med Skytteholms IP och Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia där det finns affärer, restauranger, caféer, bagerier, gym, systembolag, bibliotek, apotek, och vårdcentral. Närhet till polisstation och Nya Karolinska.

SF:s biograf finns i Råsundas nyaste kvarter, Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom promenadavstånd. Närhet till skolor som populära Engelska Skolan och bra förskolor. Vid Brunnsviken finns flera motionsslingor, tennisbanor och mysiga caféer. Vid Ulvsundasjön finns pool och friluftsbad, 4-H gård, ridskola och tennisbanor. Pampas Marina samt Karlbergs slott finner ni längs med vägen mot innerstan. Utegym, motionsslingor och preparerade skidspår hittar ni i Ursviks motionsområde och runt Råstasjön med plogad skridskobana och Lötsjön med utegym och Gröna Stugan, ett populärt café.
Hagaparken, Skytteholmsparken och Ulriksdals Golfklubb finns i närområdet.

Mer om mäklarna