Råsunda, Solna

Förrådsgatan 1

REDO™
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 550 000 kr
Månadsavgift: 1 726 kr/mån

Charmig och kvadratsmart 1:a i Råsunda!

Detta är en kommande försäljning. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Varmt välkomna till denna charmigt bevarade och kvadratsmarta 1:a på populära Förrådsgatan i Råsunda. Lägenheten håller genomgående ett mycket fint skick med fina golv och väggar samt helkaklat och stambytt badrum tillsammans med ett renoverat och uppdaterat kök men där hänsyn också har tagits till bostadens charmiga attribut från byggåret! Allrummet är generöst till ytan och rymmer såväl säng som soffa, TV och även matbord! I hallen finns mycket förvaring och till lägenheten tillhör även ett rymligt förråd. Fina och stora fönsterpartier mot innergård genomsyrar hela lägenheten med ljus.

BRF Kastanjen i Solna är en äkta, stabil förening som äger marken. Föreningen har en mycket god ekonomi och trots detta har de redan genomfört många av de stora och kostsamma renoveringar som föreningar står inför. Däribland stambyte, omdragning av el, fönsterbyte, fasadrenovering, balkongrenovering och takbyte. Föreningen har i dagsläget inga planerade renoveringar och inte heller några avgiftsförändringar och sänkte tidigare avgiften med 15%. Föreningen består av 31 bostadsrätter samt en lokal som hyrs ut och bringar föreningen intäkter varje månad. Verksamheten i lokalen är en yogastudio vid namn Little Peace som är väldigt populär. Som medlem får man nyttja förråd, cykelförråd, fullutrustad tvättstuga samt två parkeringsplatser finns för uthyrning. Föreningen har cirka 4 miljoner kronor i kassan och en låg skuldsättning om cirka 6,500kr i lån/kvm (Se årsredovisning för mer information)

På Förrådsgatan erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går strax utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens eller Solna Centrums nedgång endast ett fåtal minuter bort. I framtiden kommer den gula tunnelbanelinjen som är i full byggnation att ha en hållplats cirka 2 minuter från porten! Pendeltåg nås även det endast ett par minuters promenad ifrån Solna Station med en restid om 7 minuter till T-Centralen. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i den direkta närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Råsunda, Solna

Förrådsgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.