Råsunda, Solna

Charlottenburgsvägen 32C

Såld
  • 1 rum
  • 24 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1:a med låg avgift i Solnas bästa läge och i en SKULDFRI förening!

Äntligen presenteras Solnas kanske mest välplanerade 1:a i ett oslagbart läge med närhet till kommunikationer, service, restauranger och natur! Lägenheten håller genomgående ett gott skick och disponeras över en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och bra förvaring i tre garderober, generöst kök med gott om förvaring och arbetsyta, stort och luftigt allrum som utan problem kan möbleras med säng, soffa, tv-möbel och förslagsvis skrivbord. Från allrummet finns även en bänkskiva mot en öppning från köket där två barstolar ryms. Badrummet är stambytt och helkaklat i sobra färger med golvvärme, duschkabin, WC, handdukstork och handfat i kommod med överhängande spegelskåp. Lägenheten genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i sydvästläge med lång och fin utsikt.

BRF Framnäs 4 är en äkta förening som äger marken och är helt skuldfri! Detta betyder att bostaden har 0 kr i lån per kvadratmeter och utöver detta har de en kassa om ca 3 000 000kr. Föreningen sänkte avgiften med 15% för alla boende i september 2021 och det diskuteras även i föreningen om utdelning till de boende, men inget beslut har ännu tagits. Föreningen består av 19 lägenheter varav en upplåtes med hyresrätt och resterande med bostadsrätt. Hyresrätten kommer vid en framtida försäljning bringa kapital till föreningen. Utöver en otrolig ekonomi har föreningen redan utfört flertalet stora renoveringar såsom stambyte, byte av elstigar och elcentral, fasad- och fönsterrenovering samt omläggning av tak. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass för solbad och grillning. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga med 2 maskiner, torktumlare och torkskåp, en bastu, vinds- och källarförråd, två barnvagnsförråd samt ett cykelförråd. Föreningen har sju stycken parkeringsplatser på baksidan av huset som hyrs ut i mån av plats. Föreningen uppger att det i dagsläget kostar 350 kr/månad per parkeringsplats.

På Charlottenburgsvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer nås bara minuter från porten. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum eller Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. Gula tunnelbanelinjen håller i skrivande stund på att byggas och en nedgång till den kommer i framtiden finnas i direkt närhet till bostaden. Solna Station med pendeltåg ligger endast ett fåtal minuter bort och för mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia med Friends Arena och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Mer om mäklarna