Råsunda, Solna

Råsundavägen 160

Såld
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a i ett av Råsundas charmigaste och grönaste områden!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a på Råsundavägen 160. Lägenheten ligger optimalt till med såväl närhet till kommunikationer i form av buss och tunnelbana som grönska och natur. Bostaden erbjuder en rymlig hall med gott om förvaring i stor inbyggd garderob samt en generös klädkammare, två väldisponerade sovrum, fräscht kök med gott om såväl arbetsyta som förvaring och plats för ett matbord, luftigt och härligt vardagsrum med utgångs till balkong samt ett stambytt och fräscht badrum med tvättmaskin.Genomgående håller lägenheten en mycket hög standard där en härlig känsla ges i varje rum.

Bostaden är belägen i ett mycket attraktivt läge i Råsunda. Tvärs över gatan finner Ni Coop. Vidare har Ni Råsundas mysiga biograf och Näckrosens T-bana ca 3 minuter bort. Här bor Ni med närhet till såväl Solna C som Sundbyberg C med trevliga butiker, restauranger och caféer. Direkt närhet ges till populära och moderna Tuletorget och Solna Businesspark med ICA Maxi samt Mall of Scandinavia endast en behaglig promenad bort. Mycket goda kommunikationer med bussar, tvärbana samt pendeltåg och T-bana (Näckrosen, Solna C och Sundbyberg C) på kort promenadavstånd. Med T-bana och pendeltåg når Ni T-Centralen på ungefär 10 minuter. Cykelavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet till fina strövområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Hagaparken, en kortare promenad bort. Råsunda erbjuder gott om förskolor och det finns även grundskolor och gymnasieskola i närheten.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som bildades redan 1952, äger marken och har en mycket god ekonomi. Föreningen förvaltar två hus (Råsundavägen 160 och Råsundavägen 162) som består av 84 lägenheter med bostadsrätt samt tre lokaler som samtliga är uthyrda (juristbyrå, kiropraktor samt begravningsbyrå). Dessa lokaler bringar goda intäkter till föreningen varje månad och är en av anledningarna till den goda ekonomin. Lån/kvm är endast 3111kr och således har föreningen en mycket låg belåning - trots att flera stora renoveringar såsom stambyte etc redan har ägt rum!

Mer om mäklarna