Råsunda, Solna

Kruthusbacken 82A

REDO™
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad och charmig 1,5:a i Råsundas bästa läge!

Inom kort presenteras denna optimalt planerade lägenhet i Råsundas kanske bästa läge! Två minuters promenad bort ligger Solna Centrum med tunnelbana, tvärbana, bussar och 120 butiker, restauranger och serviceinrättningar. Några minuters längre promenad åt andra hållet finns Solna Station och i närheten av det går även buss 515 till Odenplan.

Inte bara läget är suveränt men också lägenheten. Efter en smakfull och genomtänkt renovering har en riktig drömlägenhet skapats! Lägenheten skänks ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera fönster i såväl söderläge som västerläge. Vardagsrummet välplanerat och rymmer såväl en soffa med TV-möbel som matbord. Här finns en sovalkov bakom industriglas som rymmer en dubbelsäng samtidigt som det ger en naturlig avgränsning i rummet. Flera garderober såväl som klädkammare erbjuder gott om förvaring. Renoverat kök med otrolig förvaring i de många under- och överskåpen samt god arbetsyta längs två bänkskivor. Härligt fönster ut mot grönska. Stambytt badrum med grått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna.

HSB BRF Kruthusbacken i Solna är en äkta förening som äger marken. Nu när vindslägenheterna är färdigställda så upplåter föreningen 26 bostadsrätter och 2 hyresrätter vilket har blivit en mycket stark tillgång för föreningens framtida ekonomi. Dessa vindslägenheter som har producerats har adderats till antalet bostäder och har även sänkt belåningen per kvm, vilket kommer utvisas på nästa årsredovisning. Föreningen disponerar över 17 stycken parkeringsplatser som går att hyra för 400:-/månad. Styrelsen för föreningen är väldigt engagerade och har i skrivande stund ingått avtal om byggnation utav dessa bostäder på bottenvåning med uteplats, vilket än mer kommer att stärka föreningens ekonomi. Dessa bostäder förväntas vara inflyttningsklara under våren/sommaren 2024. Som medlem i denna förening ingår förråd samt möjlighet att nyttja föreningens innergård med grillmöjligheter, cykelrum, tvättstuga och parkeringsplats vilket är få förunnat i ett så pass centralt läge i Råsunda.

På Kruthusbacken 82 befinner man sig i direkt närhet till flera utav Solnas mest populära destinationer. Här bor man ett stenkast ifrån Solna centrum som erbjuder flera kommunikationsalternativ, matbutiker, restauranger och mycket mer. Tunnelbanans blå linje från Solna C tar dig till T-centralen på ca 9 minuter. Från Solna C har man också tvärbanan mot Solna station samt mot Alvik med Sundbybergs centrum som passage. Dessutom erbjuds flera olika busslinjer mot olika håll. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön på promenadavstånd. Gångavstånd även till Hagaparken samt Mall Of Scandinavia med dess stora utbud av butiker och service. Mall of Scandinavia är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Dessutom har Solna landets näst lägsta kommunalskatter och byggs även ihop med Vasastaden.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Råsunda, Solna

Kruthusbacken 82A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.