Råsunda, Solna

Näckrosvägen 25, Vån 6/6!

REDO™
  • 2 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset med balkong och utsikt i Råsundas bästa läge!

Välkommen till ljusa och hemtrevliga Näckrosvägen 25! Här finner ni en synnerligen välplanerad 2:a högst upp i huset med fönster i två väderstreck i rätt vädersträck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp oavsett tid på dagen. Den rogivande balkongen i sydvästläge är rymlig med plats för utemöbler och har en obeskrivligt fin utsikt högt och långt över Råsundas och Filmstadens takåsar. Här skiner solen från lunch till solnedgång och balkongen är en given plats såväl vår, sommar och höst. Vardagsrummet har att erbjuda stora möjligheter till möblemang av soffgrupp, TV och övrigt möblemang såsom skrivbord eller matplats. I bostadens rogivande sovrum erbjuds också ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönstret ut mot balkongen som är helt utan insyn. Platsbyggd garderobslösning på bägge sidor om sängen förser rummet med exceptionell förvaring utan att ta onödig plats. Till sovrummet finns idag två ingångar. Det renoverade köket erbjuder gott om såväl arbetsyta längs den långa bänkskivan som förvaring i de flera under- och överskåp. Köket är försedd med fullständig maskinpark samt ger plats för ett matbord för 6-8 personer. Även här erbjuds fantastisk utsikt över grönska och takåsar, helt utan insyn. Det stambytta och helkaklade badrummet är försett med golvvärme, WC, vattenburen handduksvärmare, handfat i kommod med ovanhängande, belyst spegel samt duschhörna bakom glasvägg. Här finns ett fönster för naturligt ljusinsläpp, även här helt utan insyn. Sist men inte minns kommer lägenhetens hall/tambur som är generös till ytan och erbjuder gott om avhängning och förvaringslösningar. Från hallen finns även access till lägenhetens klädkammare inredd med funktionellt Elfasystem. Klädkammaren är möjlig att nå från sovrummet också ifall det i framtiden önskas. Genomgående håller lägenheten högsta standard i såväl maskinell utrustning som golv och färgval på väggarna. Det finns till och med flera inbyggda högtalare i taket till alla rum för behaglig spelning av musik. Detta är en lägenhet som inte får missas i en av Solnas mest stabila föreningar, på den mest centrala adressen samt högst upp i huset!

Föreningen:
Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är del av en av de mest välordnade föreningarna i Solna som har fått betyget A+. TV och bredband ingår i avgiften och man har många gemensamma utrymmen och fina gårdsplatser mellan husen. Bland annat finns en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattande gäster samt en slöjdlokal som kan användas för dina hemmaprojekt. Föreningens egna Facebookgrupp öppnar även upp dörrarna för en härlig gemenskap mellan grannarna. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se

På Näckrosvägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet-, mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som området erbjuder utmärkta kommunikationer. Endast ett par minuters promenad från bostaden går både buss 515 med kort restid till Odenplan samt tunnelbana med uppgång Näckrosen. Inom kort gångavstånd finns Solna Centrum med över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar. Pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden såsom Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten. Dessutom har Solna Sveriges näst lägsta skatt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Råsunda, Solna

Näckrosvägen 25, Vån 6/6!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.