Huvudsta/Västra skogen, Solna

Krysshammarvägen 38

Såld
  • 3 rum
  • 82,3 kvm
  • Bostadsrätt

Fin 3:a på våning 5 med fina originaldetaljer, nytt kök samt fri utsikt från balkong i bästa solläge

Äntligen presenteras denna fräscha 3:a högt upp i huset med genomgående planlösning och ett generöst ljusinsläpp. Bostaden disponeras över ett stilrent nyligen renoverat kök med grå skåpinredning som vackert bryts av mot de ljusa väggarna och gedigen bänkskiva i ek, komplett maskinpark med induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn, kyl & frys och väl tilltagen plats för matbord. Luftigt och ljust vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och insynsfri vy där storleken möjliggör för flertalet olika möblemang såsom stor soffa och matbord, hemmakontor eller som i detta fall avgränsning för en till sovplats. Fint helkaklat badrum med rymlig duschhörna och i anslutning till köket finns ett separat tvättrum. Vidare finns två sovrum av god storlek och hemmet har utmärkta förvaringsmöjligheter i såväl sovrum men även en klädkammare. Lägenheten är i ett fantastiskt gott skick och präglas av charmigt bevarade detaljer som originalgolv och spegeldörrar samtidigt som nytt och fräscht kök och fint målade väggar. Detta tillsammans med det otroliga ljusinsläppet skapar en väldigt trevlig bostad där gammalt charmigt möter nytt funktionellt i en perfekt harmoni.

Fantastisk möjlighet till nyrenoverat badrum i standard utförande eller med eget valda material/design! Föreningen planerar för ett stambyte för hela föreningen. Stammarna som ska bytas är i badrum, grovkök/tvättrum samt kök. Den nya och fräscha inredningen i kök bedöms inte påverkas alls men badrum kommer att få helt nytt kakel och klinkers samt fulla möjligheter att själv välja färg på kakel/klinker samt välja utformning av badrum. Om det önskas dusch eller badkar, tvättmaskin eller förvaring, design på spegel, kommod, toalett etc. Möjlighet att göra nuvarande grovkök/tvättrum till WC eller badrum kan också finnas. Renoveringen spås ta mellan 2-3 månader per trapphus och kommer vara ett lyft för såväl hela föreningen som bostad som saluförs.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER

På Krysshammarvägen 38 ges ett praktiskt boende med närhet till service och kommunikationer samt goda parkeringsmöjligheter, rymlig hiss och fräsch tvättstuga. Föreningen är omtyckt och har en stor tillgång i de kvarvarande hyresrätter som löpande upplåts med bostadsrätt och ger intäkter. Bredband är upphandlat för endast 53kr/månad! Att bo i ett läge som detta är få förunnat. Här har du Västra Skogens torg runt hörnet med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på 7 minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Huvudsta Centrum åt andra hållet, även detta utrustat med T-bana samt serviceinrättningar. För den med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots. Förutom detta är det nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största köpcentrum. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på Sjökrogen vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an. På 1-2 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskolor. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng och Hufvudsta ridklubb. Vid Huvudsta strand finns även Solna Seglarskola som är väldigt uppskattad. Augustendals 4-H gård erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn. För dig som gillar att spela den populära sporten padel så finns Padelgården precis utanför bostaden där man nyligen låtit installera fyra nya toppmoderna utomhusbanor av högsta kvalité. Nyöppnade Engelska skolan ligger inom gångavstånd från bostaden.

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett mycket trevligt och omtyckt område, en suverän förening samt ett stenkast från tunnelbana, tvärbana, buss, butiker och med grönskande naturområden runt hörnet!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-8975795 för mer info!

Mer om mäklarna