Huvudsta/Solna, Solna

Storgatan 70B

Såld
  • 4 rum
  • 101 kvm
  • Bostadsrätt

Optimalt planerad 4:a i nyskick med närhet till service och kommunikationer!

Vill du ha ett bekvämt och nära-till-allt boende? Då behöver du inte leta längre!
Belägen ovanpå Huvudsta Centrum med butiker, vårdcentral, tandläkare, apotek, gym och paketleverantörer. T-bana och bussar når du inom någon minut. Ett bättre och bekvämare läge är svårt att finna.

Välplanerad 4:a om hela 101 kvm som genomsyras av stora och ljusa ytor med golv av ekparkett samt öppen och social planlösning. Två större förvaringsutrymmen om ca 3m² och 7 garderober/skåp borgar för goda lagringsmöjligheter. Stor och solig balkong i sydväst.

Du välkomnas först till den inbjudande och ljusa hallen med städskåp och sina många garderober. Här når du också ingångarna till de två hygienrummen. Det större med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc och kommod med handfat. Det mindre med gästtoalett och handfat. Bägge erbjuder helkaklade väggar och klinkergolv i ljusa kulörer.
Till vänster ligger köket med stora arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Naturligtvis fullständigt maskinellt utrustat och modernt utfört i funktionellt grått med en rymlig matplats. Härifrån når du den mycket rymliga och soliga balkongen. Glasa gärna in om du har lust!
Vardagsrummet är beläget i anslutning till köket. Det sträcker sig i vinkel runt bostaden och ger gott om plats för en både generös och omväxlande möblering. Den stora soffgruppen passar in likaväl som den mindre. Det har en luftig rymd och ett härligt ljusinläpp från det stora fönsterpartiet. Härifrån når du också det ena förvaringsutrymmet.
De tre rogivande sovrummen har alla fönster mot den upphöjda utegården där sandlåda och mjuka ytor också är en utmärkt plats för barn. Från det större sovrummet når du även det andra förvaringsutrymmet i form av en walk-in closet. En möblerbar passage förbinder sovrummen med vardagsrum och hall.

Bostaden ger dig ett bekvämt boende i en stabil förening och byggt ovanpå Huvudsta Centrum med direkt närhet till handel, service, P-hus och kommunikationer. Gemensamma utrymmen är cykelrum, barnvagnsrum och miljörum med avfallshantering.

Gå gärna ut och sporta, sola eller ta med hunden till det intilliggande Huvudstafältet. Varför inte gå Huvudsta allé ner till strandpromenaden vid Ulvsundasjön. Där finns stall, friluftsbad, Pampas marina, seglarklubb, ridskola, 4H-gård och mycket mer eller cykla på ca 15 min till innerstan. I närområdet finns skola, förskolor och lekparker. Solna centrum, med all tänkbar service, når du med en lätt promenad via Huvudstafältet och Skytteholmsparken.
Kör du bil är du snabbt ute på Essingeleden och övriga större trafikleder.

FÖRENING

Stor och stabil förening från 2015. Fastigheten består av 1 flerbostadshus med 113 bostadslägenheter. Värdeåret är 2015.
Total BOA 8949 kvm. Föreningen har en gemensam innergård, barnvagnsrum, cykelrum. Föreningen befinner sig I ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägsta skatt.

Inglasning av balkong
Utförs av Sakkes
Skicka förfrågan via hemsidan https://www.sakkes.se eller epost info@sakkes.se eller ring 020-120 40 10.

Händelser under 2022
Avlopp och stickledningar från samtliga lägenheter har renspolats för att undvika stopp.
Friskluftsfilter för samtliga lägenheter har bytts.

PARKERINGSMÖJLIGHETER

Garageplatser
Garaget under Huvudsta Centrum har ett begränsat antal Dygnet-Runt-Platser men ett flertal Boendeparkeringsplatser.
Kontakta Parkmans kundservice 08 - 734 90 000 eller info@parkman.nu via epost.

Huvudstagaraget - Green Park - ligger tvärs över gatan på Anderstorpsvägen 8-24.
Boka direkt på hemsidan https://parkando.se/huvudstagaraget/

Boende Solna
Intill Huvudsta Centrum finns en större parkering för Boende Solna.
Registrera bilen på https://ennypermit.se/solna/parking

Hyrd fast parkeringsplats
Registrera dig på https://www.signalisten.se/uthyrning/parkering/

Mer om mäklarna