Hagastaden/Karolinska, Solna

Fogdevreten 6

  • 3 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 3 825 kr/mån

Nyrenoverad och välplanerad lägenhet högst upp i huset!

Varmt välkomna högst upp i huset till denna välplanerade och nyrenoverade lägenhet på Fogdevreten 6 - på gränsen mellan Solna och innerstan men med Solnas låga skatt.

Bostaden är nyligen renoverad och disponeras över en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter. Från hallen nås lägenhetens badrum som stambyttes 2023. Grått klinker med golvvärme, vita kakelplattor på väggarna, vägghängd WC, duschhörna bakom svängbara glasväggar samt handfat i kommod med ovanhängande spegelskåp. Fint, naturligt ljusinsläpp från fönster. Vidare in i bostaden erbjuds ett välplanerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Här ryms utan problem en stor soffa med TV-möbel såväl som matbord för stora sällskap. God förvaring i skåp och lådor bakom köksluckor i grå ton som vackert bryts av mot kakel och bänkskiva i ljus nyans. Detta rum badar i ljus tack vare fönster i två väderstreck. Sovrummet är välplanerat och rymmer förutom en dubbelsäng med nattduksbord även två fullstora garderober med skjutdörrar. Det tredje rummet passar perfekt som kontor, gästrum, barnrum eller varför inte klädkammare. Fönster ut mot vardagsrummet för naturligt ljusinsläpp.

Område:
Fogdevreten bjuder på en bekväm boendemiljö med en kort promenad till livfulla Vasastan, där en mängd restauranger, caféer och butiker väntar. För de som söker naturupplevelser finns Hagaparken i närheten, perfekt för långa promenader, bad och utomhusaktiviteter. Stallmästargården är ett populärt val för middagar eller kaffepauser med utsikt över Brunnsviken. Även Solna med dess utbud såsom Mall of Scandinavia, Friends Arena, Råsunda och mycket mer ligger nära!

Bostadsrättsföreningen:
Brf Tomteboda 1 är en väl etablerad och omtyckt förening med stabil ekonomi och genomförda renoveringar. Föreningen har stärkt sin ekonomi genom försäljning av mark till Nordr. Som medlem har du tillgång till gym, bastu, tvättstuga och trevliga grillplatser på innergården. Mer information finns på föreningens hemsida, www.tomteboda1.se.

Kommunikationer:
Bussförbindelserna från området är utmärkta och tar dig snabbt till S:t Eriksplan, där tunnelbanan och pendeltågen från Odenplan trafikerar. Odenplan är även lättillgängligt via en trevlig promenad. Flygbussen avgår bekvämt från Thorax-Aulan. Framtidsutsikterna är ljusa med en planerad tunnelbaneuppgång från den nya linjen mellan Odenplan och Arenastaden, som förväntas vara klar runt år 2028.

Boka visning

  • OBS! Boka gärna plats via Skandiamäklarnas hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hagastaden/Karolinska, Solna

Fogdevreten 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.