Gamla Råsunda, Solna

Östervägen 28B

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med exklusiva materialval i omåttligt populära BRF Råsunda 101!

Äntligen presenteras denna kvadratsmarta 2:a på Östervägen 28B. Lägenheten disponeras över en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober och hatthylla, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en hel vägg med förvaring bakom skjutdörrar, påkostat kök med gott om arbetsyta och förvaring, fräscht badrum med dusch, WC, handfat i kommod samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovanför. Vardagsrummet är även det välplanerat och rymmer förutom en stor soffa och TV-möbel även ett stort matbord i anslutning till köket. Från vardagsrummet nås lägenhetens soliga balkong i rakt söderläge!

I BRF Råsunda 101 erbjuds ett unikt boende i detta påkostade projekt utfört av högkvalitativa JM. Bland Råsundas anrika byggnader och stora utbud av restauranger, caféer, butiker har moderna och trivsamma boenden skapats. Ta hissen ner direkt till garage i två plan med laddstolpar. Föreningen har även en stor gemensam takterrass med fantastiska vyer över Solna samt många soltimmar. Utöver detta finns även övernattningslägenhet samt en gemensamhetslokal med kök att hyra.

På Östervägen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk runt byggnader från förra sekelskiftet och mysiga caféer, butiker och restauranger samtidigt som flertalet kommunikationer. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Solna Centrum alternativt Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Se nedan lista för tillval:

Kök
- Bänkbelysning LED-List
- Dimbar lamputtag
- Knoppar i borstad metall
- Silestone kompositsten bänkskiva samt stänkskydd
- Mattsvart blandare från Tapqwell

Badrum
- Komfortvärme i golv
- LED-list vid tvättbänk
- Spegel med sidobelysning
-Mattsvart blandare från Tapwell
- Mattsvart rund takdusch från Tapwell
- Duschvägg i svart industriglast
- Kromad handdukstork från Somatherm
- Kombimaskin från Siemens
- Större kakelplattor
- Grågrön kalksten i klinkergolv

Sovrum
- Skjutdörrsgarderob med inredning och belysning

Hall
- Extra garderob
- Klinkergolv i Carrara marmor inkl stegljudsmatta

Övrigt
- Tryckknappsdimmer till LED-belysning
- Dörrar från Swedoor
- Vitlaserat parketgolv i ask 3-stav mattlack

Mer om mäklarna