Gamla Råsunda, Solna

Postgränd 2

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Vindsvåning på Postgränd 2, belägen i hjärtat av Gamla Råsunda!

Vi är stolta att presentera denna exklusiva vindsvåning på en av Gamla Råsundas mest eftertraktade och centrala adresser, Postgränd 2 . Denna bostad erbjuder en bekväm och modern livsstil med sin öppna planlösning och smarta användning av utrymme, tillsammans med all charm och känsla som bara går att få i en vindsvåning. Här finns gott om plats för att njuta av vardagslivet och samtidigt dra nytta av bekvämligheten med att bo centralt. Bostaden välkomnar dig med ett luftigt vardagsrum som smälter samman med köket. Den öppna planlösningen skapar en social atmosfär och ger utrymme för ett matbord, soffa, TV och en mysig hörna. Det exklusiva köket är utrustat med en praktisk köksö som ger extra arbetsyta och förvaring. Här kan gästerna sitta samtidigt som du står på andra sidan och nyttjar den fulla maskinella utrustningen som köket erbjuder. Ett stort Master Bedroom erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng och är smart planerat med förvaringslösningar. Från sovrummet leder en trappa ner till ett extra våningsplan som kan användas som ett perfekt kontorsutrymme. Trappan fortsätter vidare till en andra ytterdörr till bostaden. Badrummet är rymligt och stilrent med helkaklade väggar i vitt och snygga svarta detaljer som återfinns i bland annat duschvägg och blandare. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare installerad för en smidig vardag och utanför badrummet finns en rymlig hall som välkomnar dig vid ingången och erbjuder gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster som är placerade i olika väderstreck. Den öppna och ljusa atmosfären förstärks av synliga takbjälkar som återfinns i alla rum och ger en rustik och charmig känsla. Denna vindsvåning på Postgränd 2 erbjuder dig möjligheten att uppleva den perfekta kombinationen av modern komfort och tidlös charm mitt i Gamla Råsunda. Med närhet till både natur och stadens puls finns här allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam vardag. Välkommen att upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda genom att göra en intresseanmälan på fastighetsmäklarens hemsida.

OMRÅDE
På Postgränd erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk och mysiga caféer, butiker och restauranger samt med flertalet kommunikationer inom kort gångavstånd. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Mer om mäklarna